NL
NL

5 ANTISTRESS-VOORDELEN VAN SKEELEREN 

Sport, hobby, plezier: met skeelers aan je voeten loopt alles op wieltjes! We herinneren je nog even aan enkele antistress-aspecten.

ville_trottinette_oxelo_decathlon

Een ride = energie verbruiken. Een heel eenvoudige vergelijking, die heel efficiënt is om je lichaam in beweging te zetten en gezond te blijven. Als je gaat skeeleren gebruik je je benen van je dijen tot je enkels, én je werkt ook aan je uithouding, je ademhaling en je cardio. De ideale manier om je spieren te ontspannen en uit de sleur van je werk, het thuiszitten of het onderweg zijn te geraken. Skeeleren is bovendien zacht voor je gewrichten en je maakt er snel vooruitgang mee.

Geen stress meer en vlot op je bestemming geraken: de droom van elke stedeling.

DE VRIJHEID OM TE BEWEGEN

Wie skeeleren zegt, zegt ook plezier en gevoel, en vooral een gevoel van vrijheid. Een wereld waar je soepel en vlotjes door glijdt, met je haren in de wind en een horizon die nooit dichterbij komt. Maar dat is poëzie. Even terug naar de praktijk. Op je skeelers heb je namelijk geen last van de ongemakken van andere manieren om je te verplaatsen, of je nu te voet gaat of met de auto rijdt.

Geen hond die je nog bijhoudt, je hoeft niet meer te rennen om de metro te halen en je hebt geen last van files: met je skeelers aan je voeten laat je de zorgen en de stress van de dagelijkse verplaatsingen zo achter je.

#2 DE VRIJHEID OM TE BEWEGEN
EEN LUCHTJE SCHEPPEN IN DE STAD

EEN LUCHTJE SCHEPPEN IN DE STAD

Tenzij je je stunts uitvoert langs de trapleuning, of je een bowl in je keuken hebt, zul je meestal buiten, en het vaakst zelfs in de stad, op je skeelers staan. De ideale manier ook om je longen vol verse lucht te pompen en het decor langs je route optimaal te benutten. Geniet van de rustige sfeer langs het water van een kanaal of van de bomen op het voetpad, luister naar de duiven of laat gewoon de zon op je huid schijnen.

Al de charme van een wandeling dus, maar eenvoudiger. Of alleszins tot aan de volgende... trap.

SAMEN SPORTEN IS LEUK

Of je nu beginner bent of gevorderde, het is niet altijd gemakkelijk om om te gaan met de buitenwereld en met verraste reacties of zelfs afkeurende blikken. Gelukkig is het samenhorigheidsgevoel wel sterk onder riders, en ontstaan er vaak hechte gemeenschappen. In functie van je discipline vind je altijd wel een groep gelijkgezinden die je maar wat graag vergezellen op je tochten en die je met plezier tips zullen geven. Samen sta je sterker in je schoenen en in groep valt ook je beschermende uitrusting minder op. Geen stress meer om er een beetje gek uit te zien! En je hoeft ook niet meer alleen buiten te komen.

SAMEN SPORTEN IS LEUK
ville_trottinette_oxelo_decathlon

GOED VOOR JE PORTEMONNEE

Met je skeelers kun je ook heel veel besparen op andere dingen: brandstof, vervoersabonnementen, de sportzaal, ...Het gat in de ozonlaag wordt er niet groter door en je hoeft ook niet meer naar clubs te gaan of je in te schrijven op datingsites om leuke mensen te ontmoeten.

Je houdt er dus per maand meer aan over en je bent meer ontspannen!