GENIET NOG MEER VAN JE PASSIE DANKZIJ ONZE SPORTIEVE TIPS

Zoals je weet staan de komende weken geen collectieve buitenactiviteiten meer op de agenda.

Dit is je kans om thuis wat te sporten! Sport zorgt ervoor dat je stoom kan afblazen, dat je de focus opnieuw bij jezelf legt of simpelweg dat je je gedachten kan verzetten.

HIER ZIJN ENKELE THEMA'S DIE JE IN DEZE PERIODE ZULLEN HELPEN:

Magazine Decathlon

HEB JIJ HET NIEUWE MAGAZINE AL GELEZEN?

Nu thuis blijven een van de enige dingen is dat we nog mogen en kunnen doen (naast sporten), hebben wij iets voor jou om deze komende moeilijke weken nét dat tikkeltje aangenamer te maken. Want lekker neerploffen in de zetel was nooit zo leuk dan met de nieuwe editie van Team Decathlon in je handen!

DE NIEUWSTE TIPS

Tips
L'etiquette au golf
Net als de snelwegcode kan de etiquette van de golfer na verloop van tijd worden vergeten. Herinner jij je de regeltjes nog? Test je kennis en gezond verstand met deze 10 vragen!
Tips
teaser-staycation
De zomer komt inderdaad dichterbij, en er zijn nog steeds veel onzekerheden. We hebben dit nieuwe dossier voor je opgesteld zodat je rustig een plan B voor de zomer kan maken. We stellen je vier soorten avontuur voor die je kan uitproberen om je zomer nog spannender en avontuurlijker te maken!
Tips
teaser nicolas en arnaud
Fietsvakanties bieden heel veel voordelen. Voor dit artikel interviewden we Nicolas en Arnaud, die vanuit Trondheim (een plaats in Noorwegen) naar België zijn gereisd. Tijdens hun reis doorkruisten ze in één maand tijd zeven landen (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Luxemburg en België).
Tips
voordelenbuitenbadmintonnen
AirBadminton is een heel nieuwe vorm van badminton spelen. Het grote verschil met zijn indoorbroer? Je speelt het buiten! De perfecte manier om je sport overal en altijd te beleven! In dit artikel leggen we je alles uit over dit nieuwe concept!
Tips
Homme_Randonné
Wat moet ik doen als er condensatie aan de binnenkant van mijn binnentent staat? Is ze dan nog steeds waterdicht? Condensatie is een natuurlijk verschijnsel. Vocht in de omgevingslucht condenseert en zet zich af aan de binnenkant van je tent zodra het tentdoek kouder is dan de lucht in de tent.
Sport et santé

SPORT EN GEZONDHEID

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar waarom zou je niet aan sport doen? Men zegt altijd dat sport goed is voor de gezondheid, maar wist je dat elke sport zo zijn eigen voordelen heeft voor jouw lichaam en geest? We vertellen je er alles over in deze artikels. Veel leesplezier!

qualifo

WELKE SPORTEN GA JIJ DEZE ZOMER ONTDEKKEN?

Zomer, zon, vakantie… De ideale combinatie om te gaan sporten of om nieuwe sporten te ontdekken!

Beantwoord de vier vragen van deze quiz en ontdek welke zomersporten op jouw lijf geschreven zijn en hoe je er optimaal van kan genieten.

De beste manier om ervan te genieten, is het namelijk gewoon proberen...

NAAR BOVEN