WELKOM OP SPORTADVIES

BELEEF JE SPORTIEVE PASSIE DANKZIJ DE TIPS VAN DECATHLON

Ben je op zoek naar sportieve tips? Dan ben je hier op het juiste adres! Beginner of expert? Vastgepind op 1 sport, of op zoek naar nieuwe avonturen?

Onze gepassioneerde medewerkers zijn er voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en je enkele nuttige tips voor te schotelen voor jouw sport, op jouw niveau!

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
stappen tegen de stress
Dat sporten goed is voor je gezondheid, wist je natuurlijk al. Maar weet je ook dat een fysieke activiteit goed is voor je mentale weerbaarheid?Wij vertellen je alles over de antistresseffecten van sportief wandelen. Hét moment om deze zeer complete activiteit eens van een andere kant te bekijken!
Tips
sportief wandelen newfeel
Je wil graag wat kilootjes kwijt en fit en gezond blijven? Door regelmatig sportief te wandelen hoef je misschien geen saai dieet te volgen. Bewegen is de boodschap!
Tips
vissen in karpervijver
Een karpervijver is doorgaans een afgesloten privévijver waar karpers en steuren in uitgezet zijn. De regels zijn er vaak streng. Je mag er enkel haken zonder weerhaken gebruiken, in bepaalde vijvers mag je geen leefnet gebruiken, het gebruik van een onthaakmat is verplicht en je moet de vis ontsmetten.
Tips
sportief wandelen newfeel
Met werk, kinderen, het huishouden en al dat gependel is het bijna onmogelijk om je wandelingen er nog tussen te persen. Geen nood, wij hebben een paar tips voor je klaar om je favoriete sport vaker te beoefenen!
Tips
Sportief wandelen is een activiteit die je altijd kunt doen, en zowel binnen als buiten. En soms, als het weer niet mee zit, kan het nogal verleidelijk zijn om in de sportschool te gaan wandelen...

DE MEEST GELEZEN

Tips
biljartmateriaal: wat heb je nodig?
Wil je biljart spelen? Mooi! Op zoek naar het juiste materiaal? Nog beter! Maar waar moet je beginnen? Eerst en vooral natuurlijk bij de biljartkeu… Maar voor de rest? Volg de gids, we vertellen je er alles over.
Tips
Onweer in de bergen, wat nu - teaser
Berggids Joël Roux vertelt ons wat we moeten doen bij een onweer in de bergen. Niets is zo grillig als het weer in de bergen, vaak komen buien of andere minder leuke verrassingen plots opzetten.
Tips
Welke sport moet ik beoefenen om af te vallen? En hoe? Hoe vaak? Hoe lang? Volg onze tips.
Tips
De sneeuw lezen - teaser
In de winter en de lente wordt sneeuw beïnvloed door de zon en de wind. De sneeuwlaag verandert. Om je in alle veiligheid op de sneeuw te begeven en te kunnen anticiperen, wil je de sneeuw kunnen lezen. Hier alvast een paar tips van professionele berggidsen.
NAAR BOVEN