WELKOM OP SPORTADVIES

BELEEF JE SPORTIEVE PASSIE DANKZIJ DE TIPS VAN DECATHLON

Ben je op zoek naar sportieve tips? Dan ben je hier op het juiste adres! Beginner of expert? Vastgepind op 1 sport, of op zoek naar nieuwe avonturen?

Onze gepassioneerde medewerkers zijn er voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en je enkele nuttige tips voor te schotelen voor jouw sport, op jouw niveau!

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
kitesurfen
Als ik vertel dat ik ga kitesurfen, krijg ik vaak als antwoord: 'Aah jaa, skiten! Met een zeil!' Er zijn er ook die me met grote ogen aankijken, of die denken dat ik een onverschrokken waaghals ben die van niets of niemand bang is!
Tips
kitesurfen
Er zijn veel voordelen aan kitesurfen! In dit artikel lijsten we de belangrijkste voor je op om je te overtuigen. Als je dat al niet was!
Tips
hoe-kies-ik-een-tafeltennistafel
De keuze van een tafeltennistafel (of pingpongtafel) hangt af van waar je speelt en waar je de tafel stalt. We onderscheiden twee types: indoor tafels (voor binnen) en outdoor tafels (voor buiten).

DE MEEST GELEZEN

Tips
hybridefietsen btwin
Een hybridefiets voert je zowel over asfalt als over onverharde weg. Hoe kies je het juiste model? Wij vertellen het je!
Tips
Welke tennistas past bij jouw tennisactiviteiten? Tennistassen bieden vele mogelijkheden, lees daarom deze instructie!
Tips
eerste paardrijlessen
Je zal veel ontdekken tijdens je eerste paardrijlessen. Je zal kennismaken met je paard maar ook met het leven op de manege: het materiaal, de te volgen regels, ...
Tips
Naafversnellingen
De derailleur is het meest gebruikte transmissiesysteem voor stadsfietsen, maar naafversnellingen vormen een uitstekend alternatief. Dit systeem bestaat al meer dan een eeuw en biedt zowel weerstand als betrouwbaarheid en minimaal onderhoud bij dagelijks gebruik.
Tips
roller oxelo
Fitness-skaten verenigt glijden met spier- en evenwichtstraining en is daarmee een discipline die zelfs de meest terughoudende kan overtuigen.
NAAR BOVEN