Loslopen en een beetje loslaten

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
intermodale fiets btwin
Als een intermodale fiets je nog niets zegt, is het hoog tijd om er kennis mee te maken: op een mooie dag komt hij je leven binnengefietst, en je zal niet meer zonder kunnen! Met deze vijf troeven weet hij je sowieso te verleiden.
Tips
cheval au pré
Je hebt besloten om je paard tijdens de zomervakantie op het groen te zetten? Een uitstekend idee! Maar het is belangrijk om dit goed voor te bereiden, zodat het zeker lukt.
Tips
kind voetbal Decathlon Kipsta
Omdat kinderen vaak al van heel jong keeper willen worden, geven we je enkele tips mee over hoe je je kind kunt begeleiden bij deze bijzondere positie.
Tips
kinderen zaalvoetbal Decathlon Kipsta
Je kind wil graag aan zaalvoetbal doen, en jij vraagt je af of dit wel een geschikte sport voor hem is?Als het gaat om de intensiteit van een sport, houdt zaalvoetbal zich aan al zijn beloften!
Tips
Of het nu een geïmproviseerd voetbalwedstrijdje is of niet, met vrienden of familie, jong of oud, in een tuin of in een park, KIPSTA biedt een compleet aanbod voetbaldoelen.

DE MEESTE GELEZEN

Tips
Do in is een vorm van zelfmassage en bestaat uit een reeks wrijf-, druk- en rekhandelingen.
Tips
Het comfort van een fietser is afhankelijk van de juiste uitrusting. Laat niets aan het toeval over en kies voor de juiste fietsschoenen!
NAAR BOVEN