WELKOM OP SPORTADVIES

BELEEF JE SPORTIEVE PASSIE DANKZIJ DE TIPS VAN DECATHLON

Ben je op zoek naar sportieve tips? Dan ben je hier op het juiste adres! Beginner of expert? Vastgepind op 1 sport, of op zoek naar nieuwe avonturen?

Onze gepassioneerde medewerkers zijn er voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en je enkele nuttige tips voor te schotelen voor jouw sport, op jouw niveau!

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
gagner en souplesse
Je voelt je stijf of gewoonweg compleet verroest? Heb je al aan stretching gedacht? Het is geen geheim hoe je lenig kunt worden en blijven: je moet stretchen!
Tips
Trekking_Quechua
Wist je dat tegenwoordig slechts 1 op de 2 wandelaars wandelstokken gebruikt? En zoals de helm essentieel is gebleken bij skiën of fietsen, hebben verschillende studies ook het belang en de efficiëntie van wandelen met wandelstokken aangetoond. Tijdens het lezen van dit artikel zal je merken dat het gebruik van wandelstokken een slimme keuze is om je veiligheid te verzekeren en je gewrichten te sparen.
Tips
WILDKAMPEREN_IN_DE_HERFST
De nazomer doet zijn intrede, en wie wil er dan niet graag genieten van de laatste dagen mooi weer. Volg ons en ontdek al onze tips om wild te kamperen in de herfst. Het weer kan immers heel wisselvallig zijn en een stortbui is nooit veraf. Ontdek hoe je je optimaal kunt uitrusten voor deze wisselvallige weersomstandigheden en hoe je je kamp kan opzetten bij elk weer!
Tips
Prevenir_les_effets_de_laltitude
Als je hoge toppen te lijf gaat, loop je het risico dat je zuurstof te kort komt. Wij geven je enkele tips mee om deze effecten te voorkomen en zo "bergziekte" of hoogteziekte te vermijden.
Tips
Hoe-goed-drinken-tijdens-een-wandeltocht?
De droge berglucht kan ervoor zorgen dat je sneller uitdroogt. Drinken tijdens een tocht is dus essentieel om optimaal te genieten van de lichaamsbeweging en van het schitterende uitzicht ...

DE MEESTE GELEZEN

Tips
Wintersport staat synoniem voor intensief sporten! Niets leuker dan een snowpark onveilig maken, mét de juiste tips!
Tips
gagner en souplesse
Je voelt je stijf of gewoonweg compleet verroest? Heb je al aan stretching gedacht? Het is geen geheim hoe je lenig kunt worden en blijven: je moet stretchen!
NAAR BOVEN