Yoga domyos
Pilates domyos
aquagym nabaiji

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
deux personnes se livrant une course en natation
Nabaiji vous livre aujourd'hui une liste non exhaustive des infimes détails auxquels le nageur compétiteur se doit de penser pour pouvoir nager au meilleur de ses capacités.
Tips
homme qui sourit en nageant
ssayons d’inverser la tendance et de sculpter notre corps à notre gré ! Crème de la crème en matière de sports polyvalents, la natation fera partie entière de notre stratégie de musculation.
Tips
koppel die samen zwemmen
Nabaiji vertelt je wat de opmerkelijke verschillen zijn tussen sprinters en duurzwemmers bij hun voorbereiding en bij het doseren van hun inspanningen.
Tips
Blijf in vorm tijdens het tussenseizoen
Wanneer het tijd is om je basketbalschoenen eventjes aan de haak te hangen voor het tussenseizoen, is het noodzakelijk om je conditie te onderhouden. Indien je te lang stilzit, gaat je conditie te veel achteruit en wordt het moeilijk om de trainingen voor het nieuwe seizoen te hervatten. Daarnaast maak je ook meer kans op blessures. Hieronder vind je enkele tips om je conditie op een leuke manier te onderhouden.
Tips
gespierde man die praktisch zwemmen
Ben je die zware zoetigheden van de kerstdagen ook zo zat? Maak je geen zorgen, door te zwemmen krijg je buikspieren zo strak als chocoladerepen, maar dan repen waar je geen indigestie van krijgt!
Tips
kleding van basketball
Om te trainen en in goeie omstandigheden deel te nemen aan competitiewedstrijden moet een basketspeler comfortabele en aangepaste kleding dragen. Wanneer je tijdens het basketten niet de juiste kledij draagt, heb je daar tijdens het spelen last van en voel je je ongemakkelijk. Een sportuitrusting moet de prestaties bevorderen en niet tegenwerken. Hierbij een aantal tips met betrekking tot basketbalkleding:
Tips
groupswerk sport basketball
Basketbal is een leuke teamsport die snelheid en behendigheid combineert. Maar, net zoals bij talloze andere activiteiten, kun je je tijdens het spelen blesseren. Een slecht of nauwelijks behandelde blessure kan al snel erger worden of steeds terugkeren, een slecht teken voor de rest van je seizoen. Er zijn een aantal trucjes die veel verschil kunnen maken in het voorkomen en behandelen van kleine ongemakken.
Tips
Door dagelijks of wekelijks een stevige sportieve wandeling te maken of te nordic walken, verjaag de stress, weet je biologische klok beter hoe laat het is en haal je even een frisse neus, om heerlijk te slapen.
Tips
mevrouw die haar opwarming voorbereid
De opwarming is onmisbaar voor een training en helpt om blessures zoals een verrekking of kramp te voorkomen. Volg deze regels voor een goede opwarming!
Tips
gemotiveerd man aan sport doen
Regen, vermoeidheid, tijdsgebrek… het is niet altijd eenvoudig om jezelf te motiveren om aan sport te doen of, minstens, 30 minuten te wandelen. In sport is gemotiveerd blijven net zo belangrijk als je lichaam onderhouden. Hoe?
Tips
Fitness groeplessen
Voor starters zijn groepslessen gewoon een keigoede leerschool. Wij trachten je te overtuigen door de talrijke voordelen even op te sommen.

DE MEESTE GELEZEN

Tips
Wil je graag een meer comfortabele fietszadel of een fietszadel die er beter uitziet? Lees hier hoe je een fietszadel vervangt!
Tips
Een peesontsteking is gemakkelijk te herkennen. En nochtans gemakkelijk te vermijden met een paar eenvoudige goede gewoonten.
Tips
Hoe behoud je een strak en slank lichaam met een paar eenvoudige bewegingen? Ziehier 4 snelle en gemakkelijke fitnessoefeningen om je lichaam thuis te verstevigen.
Tips
Je wil je lichaam zuiveren na een paar overdadige etentjes? Trakteer je lichaam op een echte detoxkuur dankzij yoga!
Tips
Het is absoluut noodzakelijk om het belag van je langlaufski's goed te onderhouden! Hoe? Ontdek hier onze tips om de juiste wax te kiezen voor je ski's.
Tips
Het comfort van een fietser is afhankelijk van de juiste uitrusting. Laat niets aan het toeval over en kies voor de juiste fietsschoenen!
Tips
klei
Het seizoen van de grote wedstrijden komt er met rasse schreden aan. Wil je dat je paard in topvorm is op D-day, dan is het belangrijk dat je het na een intensieve training of wedstrijd goed verzorgt.
Tips
Je hebt de keuze uit een heel gamma aan racefietsen, afhankelijk van je niveau, je doelstellingen en je budget.
Tips
Wil je, na slechts enkele sessies, je voeten zonder forceren en met gestrekte benen kunnen raken? Dan is lichte gym misschien wel iets voor jou!
Tips
Golfschoenen met of zonder spikes? Voor droge of natte omstandigheden? Wij geven je de nodige tips om de juiste golfschoenen te kiezen.
Tips
Door dagelijks of wekelijks een stevige sportieve wandeling te maken of te nordic walken, verjaag de stress, weet je biologische klok beter hoe laat het is en haal je even een frisse neus, om heerlijk te slapen.
Tips
Door bokshandschoenen te gebruiken kun je nare blessures voorkomen. Wil je tips voor het kiezen van de juiste bokshandschoenen, ontdek ze dan snel!
Tips
Welke tennistas past bij jouw tennisactiviteiten? Tennistassen bieden vele mogelijkheden, lees daarom deze instructie!
Tips
Schietschijf in plastic, stro of schuimstof? Ontdek welke schietschijf je moet kiezen volgens het soort boog en pijlen dat je gebruikt.
NAAR BOVEN