WELKOM OP SPORTADVIES

BELEEF JE SPORTIEVE PASSIE DANKZIJ DE TIPS VAN DECATHLON

Ben je op zoek naar sportieve tips? Dan ben je hier op het juiste adres! Beginner of expert? Vastgepind op 1 sport, of op zoek naar nieuwe avonturen?

Onze gepassioneerde medewerkers zijn er voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en je enkele nuttige tips voor te schotelen voor jouw sport, op jouw niveau!

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
met de fiets naar het werk
Elke ochtend met de vouwfiets naar het werk rijden heeft, a priori, alleen maar voordelen.Maar toch twijfel je een beetje: gaan je collega's de zweetdruppeltjes op je voorhoofd opmerken, of de kringen onder je oksels? Geen stress: we hebben aan alles gedacht!
Tips
vouwfiets
De eerste keer dat je een vouwfiets zag, stelde je misschien de 'waarom'-vraag? En daarna werd het duidelijk.Iets overhaalde je. Maar waarom koos je precies voor een vouwfiets?
Tips
pineapple
Of je nu wil letten op je lijn of gezonder wil gaan eten, er bestaan verschillende voedingsdiëten op de markt. Maar hoe kies je nu het dieet dat het best bij je past?

DE MEEST GELEZEN

Tips
wandelen: wat zijn de spelregels - teaser
Try, strafpunten, matchpunt… De regels voor tennis of rugby ken je ongetwijfeld uit het hoofd. Maar hoe goed ken je de spelregels van het wandelen? Ook al bestaan er dan geen echte universele spelregels, toch gelden er een aantal belangrijke principes bij wandelen. Bovendien kan elk wandelgebied zijn eigen reglement toepassen.
Tips
biljartmateriaal: wat heb je nodig?
Wil je biljart spelen? Mooi! Op zoek naar het juiste materiaal? Nog beter! Maar waar moet je beginnen? Eerst en vooral natuurlijk bij de biljartkeu… Maar voor de rest? Volg de gids, we vertellen je er alles over.
Tips
Onweer in de bergen, wat nu - teaser
Berggids Joël Roux vertelt ons wat we moeten doen bij een onweer in de bergen. Niets is zo grillig als het weer in de bergen, vaak komen buien of andere minder leuke verrassingen plots opzetten.
NAAR BOVEN