WELKOM OP SPORTADVIES

BELEEF JE SPORTIEVE PASSIE DANKZIJ DE TIPS VAN DECATHLON

Ben je op zoek naar sportieve tips? Dan ben je hier op het juiste adres! Beginner of expert? Vastgepind op 1 sport, of op zoek naar nieuwe avonturen?

Onze gepassioneerde medewerkers zijn er voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en je enkele nuttige tips voor te schotelen voor jouw sport, op jouw niveau!

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
teaser-trekking-laarzen-of-schoenen
De weersomstandigheden, de moeilijkheidsgraad van je route, de staat van de sneeuw ... er zijn tal van factoren waar je rekening mee moet houden om het juiste schoeisel aan te trekken op een sneeuwtocht. Geen nood, wij vertellen je hoe je dat best doet.
Tips
serrer_lacer_chaussure_teaser
Als je wandelt in de bergen is het voor je comfort en veiligheid heel belangrijk dat je schoenveters op de correcte manier zijn aangespannen. Alleen zo worden je voeten goed ondersteund tijdens de hele tocht, zowel bij klimmen als bij afdalingen.

DE MEESTE GELEZEN

Tips
stad-fietsen-donker-dames
De zomervakantie zit er al weer even op! De dagen worden korter, en dan kruip je maar beter goed zichtbaar en veilig op je fiets. De juiste verlichting en fluokleding is van levensbelang om goed zichtbaar te zijn voor automobilisten, motorrijders, bromfietsers en voetgangers.
NAAR BOVEN