Loslopen en een beetje loslaten

ONZE LAATSTE TIPS

Tips
atelier decathon belgie
Wanneer de temperaturen weer wat zachter worden, springen heel wat mensen terug op hun fiets. Diezelfde fiets die bij sommigen heel de winter netjes in de garage is blijven staan. En die bij velen dus niet echt onderhouden is geweest. Wat doe je nu eigenlijk best met je fiets om hem in topvorm te houden?
Tips
intermodale fiets btwin
Als een intermodale fiets je nog niets zegt, is het hoog tijd om er kennis mee te maken: op een mooie dag komt hij je leven binnengefietst, en je zal niet meer zonder kunnen! Met deze vijf troeven weet hij je sowieso te verleiden.
Tips
cheval au pré
Je hebt besloten om je paard tijdens de zomervakantie op het groen te zetten? Een uitstekend idee! Maar het is belangrijk om dit goed voor te bereiden, zodat het zeker lukt.
Tips
kind voetbal Decathlon Kipsta
Omdat kinderen vaak al van heel jong keeper willen worden, geven we je enkele tips mee over hoe je je kind kunt begeleiden bij deze bijzondere positie.
Tips
kinderen zaalvoetbal Decathlon Kipsta
Je kind wil graag aan zaalvoetbal doen, en jij vraagt je af of dit wel een geschikte sport voor hem is?Als het gaat om de intensiteit van een sport, houdt zaalvoetbal zich aan al zijn beloften!

DE MEESTE GELEZEN

Tips
Op het water ben je blootgesteld aan weer en wind in elk seizoen. Wij geven je enkele tips om een comfortabele zeiloutfit samen te stellen in drie lagen.
Tips
Of je nu een beginner bent of een gevorderde, wellicht heb je handschoenen nodig bij het paardrijden. Hetzij om het warmer te hebben, hetzij om meer grip te hebben.
Tips
Kniebeschermer Kipsta Volleybal
Je knieën worden stevig op de proef gesteld tijdens het volleyballen. We raden aan om kniebeschermers te dragen en zo het risico op blessures te beperken.
Tips
Hoe moet je je loopschoenen onderhouden? Wat is uit den boze en wat moet je net wel doen? Ontdek onze tips om je loopschoenen in de watten te leggen!
NAAR BOVEN