IN ALLE RUST JE ENERGIE OP WEKKEN

Opnieuw beginnen sporten, een hels karwei dat je angst aanjaagt? Zullen we dan gewoon heel zachtjes van start gaan, zonder te forceren en zonder haast? Dat komt dan goed uit, want dit jaar zijn wij er om jouw energie in alle rust weer aan te wakkeren. Hoe? Met zachte, maar verduiveld efficiënte sporten! Zo stroomt het plezier van sporten weer door je hele lichaam. Wacht dus niet langer meer, en maak je keuze:

YOGA,

NAMASTE ! NAMAS... WAT ? 

Yoga combineert spiervesteviging met mentale controle door gebruik te maken van oefeningen die gebaseerd zijn op allerlei houdingen en op je ademhaling. Het verenigt lichaam en geest. Je hoeft niet langer te wachten op je volgende vakantie om eens stevig uit te blazen. Enkele yogasessies per week of maand kunnen namelijk al volstaan om volledig tot rust te komen. Wil je meer te weten komen? Blader eens door ons e-magazine en word helemaal zen van deze discipline.

Soft yoga
  • Soft yoga
    Soft yoga
  • Dynamic yoga
    Dynamic yoga
ONZE SELECTIE TIPS:
Tips
Yoga is tegenwoordig de sport bij uitstek in een gehaaste en gestresseerde samenleving. De gunstige effecten zijn ontelbaar, zowel fysiek als mentaal.
Tips
Een peesontsteking is gemakkelijk te herkennen. En nochtans gemakkelijk te vermijden met een paar eenvoudige goede gewoonten.
Pilates domyos

PILATES,

TERUG NAAR JE ULTIEME VORM

In tegenstelling tot yoga, dat duizenden jaren geleden zijn oorsprong kende in Azië, ontstond pilates begin 20ste eeuw in de Verenigde Staten. Joseph Pilates bedacht dit fitnesstype voor de revalidatie en de versteviging van de spieren. Hij liet zich hiervoor inspireren door de zogeheten asana's, houdingen die gekend zijn in het yoga-milieu.

ONZE SELECTIE TIPS:
Tips
Na een paar kleine uitspattingen dit jaar ben je vastbesloten om je conditie weer op peil te brengen! Een nieuw jaar is het ideale moment om dat voornemen waar te maken!
Tips
Les kilos pris depuis longtemps sont difficiles à déloger. Pour avoir un ventre plat et perdre ses poignées d’amour, découvrez les 5 astuces Domyos.
Tips
Weer in vorm komen is heel gemakkelijk als je erin slaagt de juiste methode te kiezen. Ontdek onze praktische tips om een geschikte sport op te nemen.
Tips
Heel wat vrouwen lijden aan een verminderde doorbloeding, wat zich uit door een gevoel van zware benen, van vermoeidheid of door spataderen.
Tips
Neen, dit is geen droom, je kunt écht afslanken aan je dijen! Het heeft gewoon wat tijd, volharding en wilskracht nodig!
Tips
Voor billen om u tegen te zeggen heeft Domyos een speciaal trainingsprogramma uitgestippeld. De ideale manier om over de hele lijn strak voor de dag te komen!
Tips
Hoe behoud je een strak en slank lichaam met een paar eenvoudige bewegingen? Ziehier 4 snelle en gemakkelijke fitnessoefeningen om je lichaam thuis te verstevigen.

AQUAGYM

TIJD OM JE SPIEREN TE HERONTDEKKEN

Water is een ideale omgeving om aan lichaamsbeweging te doen. Het natuurlijke drijfvermogen van je lichaam maakt bewegingen makkelijker in het water dan erbuiten. Dat maakt ook dat sporten in het water aan een opmars bezig zijn. Het is namelijk meer en meer mogelijk om traditionele sporten ook onder water te beoefenen, zonder in het vaarwater van de andere 'watersporten' te komen.

ONZE SELECTIE TIPS:
Tips
Je wilt af van die sinaasappelhuid? Om dat met sporten te bestrijden, zijn er geen duizend manieren, maar wel één die heel doeltreffend is: aquagym.
Tips
Aquagym is een ideale sport om te vermageren en tegelijk stalen buikspieren te kweken. Ontdek onze tips voor een platte buik!
NAAR BOVEN