NL
NL

Decathlon Belgium podcasts

Wil je (her)beginnen met sporten? Of goesting om er nieuwe te ontdekken? Met Decathlon podcasts, vind je inspiratie op elk moment van de dag. Beschikbaar op alle luisterplatforms.

Les podcasts de Decathlon Belgium

Waarom podcasts? 

Omdat podcasts de beste manier zijn om inspiratie op te doen, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent, in de auto zit of thuis bent, stem af op een van onze podcastkanalen en ontdek boeiende verhalen. Over sport natuurlijk, maar voor de nieuwsgierigen onder jullie, over wat er achter de schermen bij Decathlon gebeurt.

En hoe werkt dat dan? 

Het is simpel. Open je favoriete streamingplatform en geniet van de podcasts die we voor jou hebben gemaakt. 

Decathlon Belgium podcasts

En over wat gaan onze podcasts?

In het begin dachten we dat we het vooral over sport zouden hebben, wat logisch was. Er is dus een "sport"-kanaal in de ruimste zin van het woord, waar we het zullen hebben over tal van onderwerpen die met sport te maken hebben: de voordelen van sport, motivatie, blessures in de sport etc. Maar er is ook dé gelegenheid om jou sporten te laten ontdekken die minder bekend zijn en je er misschien zelfs toe motiveren om ermee te beginnen.

En toen, tijdens het brainstormen, merkten we ook dat we vanalles wilden delen wat er binnen ons bedrijf gebeurde. Hoe we werken, welke projecten intern zijn gelanceerd, enz. Dus daarom hebben we beslist ook een meer zakelijk kanaal te lanceren.

Onze sportieve podcasts op 'Decathlon Sportpraat'.

"Decathlon sportpraat" is DE podcast (of zou het toch moeten zijn ;) ) die je zin geeft om te sporten. Wil je weer gaan sporten of gewoon terug in vorm geraken? Wil je geïnspireerd worden door sportverhalen of nieuwe sporten ontdekken? Elke aflevering verwelkomen we een sporter of een deskundige die zijn ervaringen en praktische adviezen met jou zal delen.

LUISTER WAAR JE WIL

Vind je ons podcastkanaal 'Decathlon sportpraat' op al je favoriete streaming platformen.

Onze corporate podcast op 'Decathlon Backstage' 

Ontdek zonder verder uitstel onze minireeks in 5 afleveringen over de transformatie van het bedrijf, de nieuwe managementvormen en de platte structuur die bij Decathlon is opgezet. Een echte inspiratiebron voor liefhebbers van ondernemerschap!

podcast

Om je oren te vullen met goeie vibes!

Onze laatste Sportpraat

Wat zijn de voordelen van sport? 

In deze eerste aflevering van sportpraat gaan we het hebben over de voordelen van sport. Sporten is gezond, rust roest en zo zijn er nog duizenden gezegden. Maar waarom is het zo goed voor ons? Kunnen wij echt verklaren waarom het zo belangrijk is voor onze mentale en fysieke gezondheid? Waarom voel je je goed na een stevige sportsessie? Onze gast in deze aflevering is Katrien De Smet, al 10 jaar Decathlonner met een grote passie voor Pilates, Yoga en alles wat daar in de buurt komt.

Luister naar deze aflevering via je favoriete podcastapp!