NL
NL

DECATHLON COACH EEN PERSONAL TRAINER IN JE SMARTPHONE!

Zegt het je wel iets, een personal trainer?

Decathlon coach

Zegt het je wel iets, een personal trainer? Een slimme coach, die je niets kost en altijd beschikbaar is? Download gratis de Decathlon Coach-app. Hij begeleidt je op je loop- of wandelsessies en biedt trainingen op maat aan.

DECATHLON COACH: WAAROM? 

1. MEET JE LICHAAMSACTIVITEIT
2.TRAININGS-PROGRAMMA’S
3. BEGELEIDING MET VOCAL COACHING
4. TIPS VAN SPORT- EN GEZONDHEIDSDESKUNDIGEN

Dit keer weet je het zeker! Je gaat echt een paar uur per week lopen of wandelen ... Maar we kunnen dan wel vol goede voornemens zitten,~het ontbreekt ons soms aan motivatie. De oplossing? Een coach die je volgt en motiveert. Ja, het bestaat! Download nu de gratis Decathlon Coach-app. Eenmaal geïnstalleerd op je smartphone, volgt hij je sportieve activiteiten in realtime op. Hij geeft je tempo aan, de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, verbrande calorieën ... Als je hem combineert met een Bluetooth-hartslagband volgt hij ook je hartslag op. En natuurlijk kan je met deze app al je sportieve prestaties delen met je vrienden.~En dat is nog niet alles! Om je te helpen vooruitgang te boeken, biedt de app enkele trainingsprogramma’s aan die zijn opgesteld door sport- en gezondheidsdeskundigen. Je hoeft alleen nog maar het programma te kiezen dat past bij jouw doelstelling: of je nu wilt (her)beginnen met een sportieve activiteit, wilt afvallen, strakker wilt worden, je wilt voorbereiden op een wedstrijd of trailloop ... Stop je oortjes in je smartphone en maak gebruik van de live vocal coaching. Als je pas begint, kan de coach je bijvoorbeeld begeleiden op een training die wandel- en hardloopstukken met elkaar afwisselt, zodat je een comfortabel ritme vindt. Na 4 tot~6 weken kan je dan 30 minuten aan een stuk lopen. Als je al een doorwinterde loper bent, kan de app je coachen in de voorbereiding op je eerste 10 kilometer, het uitlopen van een halve marathon, of het lopen van een marathon in minder dan 4 uur. Decathlon Coach geeft je ongeacht je niveau de beste tips om beter te worden.

EEN APP ONTWORPEN DOOR PROFESSIONALS

De Decathlon Coach-app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de sport- en gezondheidssector. Een van hen is Philippe Propage, trainer van het Franse trailteam. “De grootste traillopers van vandaag zijn ooit begonnen met enkele minuten hardlopen,” legt hij uit. “Daarom heb ik ingestemd om een trainingsprogramma voor de app op te stellen. Omdat met die app iedereen vooruitgang kan boeken, ongeacht zijn of haar niveau. 20 minuten kunnen hardlopen is voor sommigen een even grote overwinning als het uitlopen van een trail voor een ander.”

~« Ik had nooit gedacht dat ik zonder moeite of ademnood 20 minuten zou kunnen lopen. Het is me uiteindelijk toch gelukt! » Camille

«Toen ik deze app ontdekte, kon ik nog geen minuut lopen. Na 8 weken kan ik 30 minuten lopen zonder moe te worden. De coach heeft me zin doen krijgen om te lopen. Ik kan niet meer zonder! » Anne-Lise