DECATHLON COACH EEN PERSONAL TRAINER IN JE SMARTPHONE!

Zegt het je wel iets, een personal trainer? Een slimme coach, die je niets kost en altijd beschikbaar is? Download gratis de Decathlon Coach-app. Hij begeleidt je op je loop- of wandelsessies en biedt trainingen op maat aan.

DECATHLON COACH: WAAROM? 

1. MEET JE LICHAAMSACTIVITEIT
2.TRAININGS-PROGRAMMA’S
3. BEGELEIDING MET VOCAL COACHING
4. TIPS VAN SPORT- EN GEZONDHEIDSDESKUNDIGEN

Dit keer weet je het zeker! Je gaat echt een paar uur per week lopen of wandelen ... Maar we kunnen dan wel vol goede voornemens zitten, het ontbreekt ons soms aan motivatie. De oplossing? Een coach die je volgt en motiveert.

Ja, het bestaat! De gratis Decathlon Coach-app volgt je sportieve activiteiten in realtime op. Hij geeft je tempo aan, de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, verbrande calorieën ... Als je hem combineert met een Bluetooth-hartslagband volgt hij ook je hartslag op. En natuurlijk kan je met deze app al je sportieve prestaties delen met je vrienden.

En dat is nog niet alles! Om je te helpen vooruitgang te boeken, biedt de app enkele trainingsprogramma’s aan die zijn opgesteld door sport- en gezondheidsdeskundigen. Je hoeft alleen nog maar het programma te kiezen dat past bij jouw doelstelling: of je nu wilt (her)beginnen met een sportieve activiteit, wilt afvallen, strakker wilt worden of je wilt voorbereiden op een wedstrijd... Stop je oortjes in je smartphone en maak gebruik van de live vocal coaching. Als je pas begint, kan de coach je bijvoorbeeld begeleiden op een training die wandel- en hardloopstukken met elkaar afwisselt, zodat je een comfortabel ritme vindt.

Na 4 tot 6 weken kan je dan 30 minuten aan een stuk lopen. Als je al een doorwinterde loper bent, kan de app je coachen in de voorbereiding op je eerste 10 kilometer, het uitlopen van een halve marathon of het lopen van een marathon in minder dan 4 uur. Decathlon Coach geeft je ongeacht je niveau de beste tips om beter te worden in je sport!

ONTDEK DE COACH
STEL EEN DOEL DAT JE MOTIVEERT
LAAT JE BEGELEIDEN DOOR DE VOCAL COACH

EEN APP ONTWORPEN DOOR PROFESSIONALS

De Decathlon Coach-app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de sport- en gezondheidssector. Een van hen is Philippe Propage, trainer van het Franse trailteam. “De grootste traillopers van vandaag zijn ooit begonnen met enkele minuten hardlopen,” legt hij uit. “Daarom heb ik ingestemd om een trainingsprogramma voor de app op te stellen. Omdat met die app iedereen vooruitgang kan boeken, ongeacht zijn of haar niveau. 20 minuten kunnen hardlopen is voor sommigen een even grote overwinning als het uitlopen van een trail voor een ander.”

« Ik had nooit gedacht dat ik zonder moeite of ademnood 20 minuten zou kunnen lopen. Het is me uiteindelijk toch gelukt! » Camille

«Toen ik deze app ontdekte, kon ik nog geen minuut lopen. Na 8 weken kan ik 30 minuten lopen zonder moe te worden. De coach heeft me zin doen krijgen om te lopen. Ik kan niet meer zonder! » Anne-Lise

 

OP JOUW RITME EN ZONDER PIJN
VOLG JE VOORUITGANG GEEF JE SESSIES WEER
BEREIK JE DOEL NET ALS HEN
Tips
gsm coaching-app
Je hebt meerdere coaching-accounts en je zou graag al je activiteiten in één handig overzicht kunnen bekijken... welnu, dat is voortaan mogelijk met Exercisync! Synchroniseer al je accounts en bekijk al je activiteiten op Decathlon Coach.
Tips
running oortjes
Velen onder jullie laten ons weten dat jullie graag hardlopen, wandelen, fietsen en dansen op muziek. Wist je dat je bij het sporten je muziekapps kan gebruiken?
Tips
horloge met hartslagmeter
Hardlopen, wandelen, sporten in het algemeen met een hartslagmeter: waar is dat goed voor? Wat heb ik er concreet aan om te weten wat mijn hartritme is?
Tips
laps
'Lap' is een Engels woord voor een rondje of een etappe... Hardlopers en fietsers gebruiken het woord vaak om een deel van hun parcours mee aan te duiden. We hebben dat woord gekozen zodat je je sportsessies in detail kan analyseren.
Tips
sportlogboek decathlon coach
Hier volgt een volledig overzicht van wat je te zien kan krijgen op het startscherm van de website (www.decathloncoach.com), voor een beter zicht op je sportactiviteit.
Tips
Hoe de trainingskaart van Decathlon begrijpen.
Beoefen je een buitensport? Hier volgen enkele tips om alle mogelijkheden van je 'kaart'-weergave te ontdekken!
Tips
feedback geven op decathlon coach
Als je feedback achterlaat op Google Play of via de Apple Store, dan werkt het hele team samen om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We willen graag van je horen...
NAAR BOVEN