EEN NIEUWE SPORT LEREN

Tips
Hoe leer je surfen als je pas begint?
Veiligheidsregels, surftechnieken en weersvooruitzichten: ontdek hoe je het best aan surfen begint, zodat je snel vooruitgang boekt en plezier beleeft op je nieuwe surfplank.
Tips
jonge man die fietsen leren in de stad
Leren fietsen als volwassene is niet zo eenvoudig. Angst, schroom en schaamte door nooit te hebben leren fietsen, kan volwassenen tegenhouden. Overwin deze hindernissen en begin eraan: leren fietsen kan op elke leeftijd! Laat je niet ontmoedigen, leren fietsen kan verschillende weken duren ...
Tips
Loopfietsen
Leren fietsen zonder steunwieltjes lijkt al te vaak een vervelende fase waar men nu eenmaal door moet. Gelukkig is er de loopfiets om daar verandering in te brengen.
Tips
Je kind leren fietsen
Leren fietsen is een proces dat in verschillende stappen aangeleerd wordt, maar het evenwicht is uiteraard het eerste dat kinderen onder de knie moeten krijgen.
Tips
vélo enfant
Evenwicht houden, trappen, remmen… Leren fietsen houdt in dat je een aantal handelingen moet kunnen uitvoeren en ondertussen ook nog rekening leert houden met externe factoren.
Tips
Heb je zin om schoolslag te leren zwemmen, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Of wil je net je techniek verbeteren om sneller resultaten te zien?
Tips
Wat zijn de meest voorkomende fouten bij het dribbelen? Welke tips en oefeningen helpen je om vooruitgang te boeken bij basketbal?
Tips
Voor je kunt genieten van tochtjes op je skates, moet je de basisbeginselen van deze voor iedereen toegankelijke sport onder de knie krijgen.
Tips
Olaian Shortboard Expert
Zon, zomerse temperaturen en golven... Ideale omstandigheden om te beginnen surfen. Je was van plan om het shortboard van een vriend te lenen, of het board te gebruiken dat al een paar maanden onder het stof ligt in je garage
Tips
Vijf Tips mountainbike
Mountainbike is een zeer technische sport waarbij het plezier je, zonder een minimum aan voorbereiding, snel kan vergaan. Je eerste indrukken zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met een goed afgestelde fiets, een passende outfit en een goede reparatiekit.
Tips
Klikpedalen mogen dan helemaal ingeburgerd zijn onder fietsers, beginners vinden ze soms toch wat angstaanjagend.
Tips
commencer l'équitation
De juiste ruiteruitrusting is heel belangrijk voor comfort en veiligheid tijdens het paardrijden. Een overzicht van wat er zeker niet bij je ruiteruitrusting mag ontbreken lees je hier!
Tips
Wintersport staat synoniem voor intensief sporten! Niets leuker dan een snowpark onveilig maken, mét de juiste tips!
Tips
Hardlopen, een sport die iedereen kan doen, is goed voor de gezondheid en voor je dagelijks welzijn (preventieve en therapeutische werking).
NAAR BOVEN