NL
NL

HENGELEN MET PASSIE

De Decathlon-winkel in Aarlen organiseerde een speciale dag voor vissers. Een vijftigtal personen kregen er de kans om het nieuwe materiaal van het merk Caperlan, ons merk voor de hengelsport, te testen. De ideale kans om te laten zien dat we bij Decathlon niet alleen verkopen, maar sport ook zelf met passie beoefenen!

Homme pĂȘche au coup

GETEST EN GOEDGEKEURD

Speciale dag voor visser bij Decathlon arlon

NO-KILL, EEN MOOI CADEAU

No-kill is een vismethode en -ethiek waarbij gevangen vissen vrijwillig en systematisch worden teruggezet, ongeacht of ze al dan niet de in de regelgeving vastgestelde wettelijke minimummaat hebben bereikt. Deze nieuwe viskunst, die eerder op sportieve dan op alimentaire doeleinden is gericht, getuigt van respect voor vissen en maakt het mogelijk een goed visbestand te ontwikkelen. De vis die jij terugzet in het water is een cadeau voor een volgende visser, en was misschien al een cadeau voor jou van een vorige visser.

WIST JE DIT?

Deze passie voor de hengelsport ontspringt al bij Caperlan, dat al ons materiaal van A tot Z ontwerpt in haar hoofdkantoor in Cestas, Landes. Zo zal bijvoorbeeld de ontwerper van het kunstaas het direct testen in de vijver naast de kantoren en het vervolgens aanpassen op basis van zijn waarnemingen tot hij tevreden is. Dit alleen vooraleer het in productie gaat.Deze visrijke vijver van 1,5 hectare is trouwens toegankelijk voor alle vissers die er het materiaal kunnen komen testen.