HOE KAN IK DE STEM VAN MIJN COACH WIJZIGEN OP ANDROID

Je trainingsplannen op de applicatie Decathlon Coach worden gemaakt door onze gecertificeerde coaches: Philippe Propage, Alice Honvault, Dr. Patrick Bacquaert ... zij schrijven de programma's. Maar de stem die je daarentegen hoort in je oortjes is die van je smartphone!

hoe kan ik de stem van mijn coach wijzigen voor decathlon coach

Om ervoor te zorgen dat deze stem niet te monotoon klinkt en dat ze je optimaal begeleidt, moet je 2 zaken controleren:

- Dat volgende app goed geïnstalleerd is op je Android-telefoon: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tts
Het is de spraaksynthese van de officiële Google-stem, die meestal van betere kwaliteit is dan die van de fabrikanten. En die in elk geval het best geschikt is voor Decathlon Coach, want wij doen hiermee onze tests.

- Controleer bovendien dat de spraaksynthese van Google goed geconfigureerd is in je toestel, zoals getoond wordt in deze video: https://drive.google.com/open?id=0B7T8BH4xhc6gdFdmMnVVZENiRTQ
Je kan ook de snelheid en intonatie wijzigen in je Android-instellingen.Bij de IPHONE is de afstelling van de stem al heel precies. Die hoef je dus niet echt meer te veranderen. De stem kan je regelen met de geluidsinstellingen van je telefoon.Je hebt dus geen excuus meer om geen workouts te doen!