NL
NL

Hoe kies je een minivoetbaldoel?

Hoe maak ik van mijn tuin of een parkje in de buurt een echt voetbalstadion? Welk doel is het meest geschikt voor de plaats waar ik speel en hoe ik speel?
In dit artikel geven we je alle antwoorden op je vragen.
Wie kroont zich tot topscorer?

Hoe kies je een voetbaldoel?

Wil je van een namiddagje op het strand een echt wedstrijdje strandvoetbal maken? Of een wedstrijdje twee tegen twee in de tuin omtoveren tot de finale van de Champions League? Of word je straat het decor voor een internationaal toernooitje straatvoetbal?Wij zorgen ervoor!

Keuze te over

DECATHLON biedt je heel wat keuze om van je eigen plekje een echt voetbalterrein te maken ... of het nu is om te trainen of om je te amuseren!

Hoe kies je een voetbaldoel?

ONZE VERGELIJKING

In dit artikel vergelijken we onze voetbaldoelen voor wedstrijden zonder echte doelman!
Doelen die je makkelijk mee kunt nemen, doelen met een geïntegreerde pomp of doelen die je in het gras kunt verankeren ... In dit artikel geven we je een gedetailleerde vergelijking van onze kleine voetbaldoelen en hun eigenschappen.De locatie, het tijdstip of het aantal deelnemers spelen geen rol om een echte voetbalwedstrijd te organiseren!

Hoe kies je een voetbaldoel?

STEEDS BETER WORDEN

Heb je meer ruimte of wil je gewoon steeds beter worden? Kies dan voor grotere voetbaldoelen (maat M en L) die je kunt uitrusten met targets om je precisie te verhogen.
Je hoeft echt niet meer naar het stadion te gaan om te trainen ... Neem een kijkje tussen onze accessoires voor voetbaldoelen!

Hoe kies je een voetbaldoel?

Het perfecte doel

Of je nu 6 of 55 jaar oud bent, je techniek na je training verder wilt bijschaven, pas begint te voetballen, een grote tuin hebt of op zoek bent naar een doel dat je overal mee kunt nemen ... Bij ons vind je alles wat je zoekt!We hebben een uitgebreide keuze aan voetbaldoelen en helpen je graag verder om het perfecte doel te vinden!