NL
NL

HOE KIES JE EEN BADMINTONRACKET VOOR JE KIND?

Weet je niet welk racket je moet kiezen voor je kind? Deze gids zal je helpen het juiste racket te kopen.

kinderen

- Is je kind kleiner dan 1,15 m, of tussen de 4 en 7 jaar oud, en begint hij of zij net met badmintonnen, dan kies je best voor een BR 100 Kind of een BR 160 Easy Grip Kind. Die rackets wegen minder dan 95 gram en zijn dankzij hun aluminium kop goed stevig. Het grote slagvlak maakt ze toleranter, waardoor je kind eenvoudiger kan spelen. Dankzij de Easy Grip leert je kind gemakkelijker de verschillende badmintongrepen aan.  

br 100
br 160

Is je kind tussen de 1,15 m en 1,40 m groot, of tussen de 8 en 11 jaar oud, en begint hij of zij net met badmintonnen, dan kies je best voor de BR 160 Easy Grip Junior of de BR 100 Junior. Die rackets hebben een stevige aluminium kop en zijn wat langer, dus aan hun lengte aangepast. Het grote slagvlak maakt ze toleranter, ideaal voor kinderen die net beginnen badmintonnen. Met de Easy Grip leert je kind gemakkelijker de verschillende badmintongrepen aan.  

Is je kind tussen de 1,15 m en 1,40 m groot, of tussen de 8 en 11 jaar oud, en gaat hij of zij wedstrijden spelen, dan kies je best voor een BR 500 Junior of BR 560 Lite Junior. Die rackets zijn volledig van grafiet, voor extra duurzaamheid en minder gewicht. Ze bieden een goed compromis tussen slagkracht, wendbaarheid en tolerantie, ideaal voor kinderen die vorderingen willen maken.

br 500

Zo, nu weet je alles wat je weten moet om het juiste racket voor je kind uit te kiezen!