NL
NL

Kipsta stelt voor: de voetbal

Een voetbal is onmisbaar. Van F100 tot F950, ontdek ons brede gamma aan voetballen, voor elk niveau en budget wat wils!

Voetbal

"achter een bal lopen, maakt van mij de gelukkigste man ter wereld."

Diego armando Maradona

Net als de ster van de Albicelestes scheppen talloze, meer of minder gevorderde voetballers overal ter wereld plezier in achter een bal rennen. Daarin schuilt de magie van de sport. De schoenen, het truitje, de short of een gemillimeterd veld zijn slechts handige bijkomstigheden. De bal, daarentegen, is onvervangbaar. Zonder dit bolvormige object kan voetbal niet bestaan en dat hebben we bij Decathlon goed begrepen. Dat is de reden waarom we sinds verschillende jaren voetballen ontwerpen voor iedereen, in alle maten, van verschillende kwaliteiten en labels maar, bovenal, altijd aan de beste prijs.

Voetbal

Van F100 tot F950

Van de klassieke F100 tot de nieuwe F950 legt Decathlon zich toe op een breed gamma aan voetballen voor alle spelers, alle niveau's en alle competities. Hoe hoger het cijfer in de naam (F100-F950), hoe meer ontwikkeld de bal is. Ontdek hun onderlinge verschillen hier!

De Kipsta-competitieballen

We kozen ervoor om je onze 3 topballen voor competitie en trainingen voor te stellen; de F500, F900 en de F950.

Voetbal

competitie ook voor de allerkleinsten

Bovendien ontwikkelde Kipsta van deze performante competitieballen ook versies voor jeugdcompetitie en vrije tijd. Deze ballen zijn net zo kwalitatief maar werden ontwikkeld voor andere doeleinden.

Voetbal

Voor mocht je nog niet overtuigd zijn!

We zagen dus al onze competitieballen voor gevorderde spelers of beginners. Onze ontwerpers brachten ook variaties uit op deze ballen, zoals een 15% lichtere F500 om je opleiding te vergemakkelijken of nog een versterkte uitvoering van de F550 voor frequent gebruik.

Voetbal op school

Voetballen op de speelplaats, zalig! We beschikken over een collectie ballen die speciaal ontworpen zijn om zowel buiten als binnen te kunnen spelen tijdens de pauzes of de sportlessen. Ontdek ze hier!

Hoe kies je een zaalvoetbal?

en mocht je meer voelen voor futsal of 5v5...

Voor wie liever 5v5 of futsal speelt, zijn onze ballen beschikbaar in meerdere maten! Ook voor deze steeds populairdere sporten bedachten onze ontwikkelaars speciale ballen! Ontdek ze meteen: 

f100? f900? 950? een kleine samenvatting!

Twijfel niet om meer informatie te vragen aan de verkopers in onze winkels en vind je bal aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Hoe kies je een zaalvoetbal?