NL
NL

Je kiest je sup-peddel op basis van verschillende criteria: 

OP BASIS VAN MIJN NIVEAU

Itiwit stelt 2 niveaus voor binnen het stand up paddling:

OP BASIS VAN HET TYPE PEDDEL

Er zijn vaste, verstelbare en demonteerbare / verstelbare peddels.

1) Verstelbare peddels: om je peddel te verstellen volgens je lengte en je gebruik of om hem uit te lenen aan vrienden of familie.

2) Demonteerbare / verstelbare peddels: deze peddels zijn compacter en bestaan uit 2 delen, zodat je ze in een stand up paddle tas (89cm) kunt stoppen. Je kunt deze peddels ook verstellen volgens je lengte en je gebruik of om ze uit te lenen aan vrienden of familie.

3) Vaste peddels: voor 1 persoon. Deze peddels zijn lichter en voelen dus aangenamer aan dan verstelbare peddels.

Hoe kies je je sup-peddel?
Hoe kies je je sup-peddel?

OP BASIS VAN MIJN LENGTE

Om te weten welke standaardmaat van sup-peddel het best bij jou past, plaats je hem rechtop voor je, met het blad op de grond. Je handgreep moet onder je pols komen als je je armen boven je hoofd strekt.~ 

Voor touring:~Lengte peddel = jouw lengte + 17 tot 27 cm~~Voor wedstrijden:~Lengte peddel = jouw lengte + 20 tot 30 cm (een langere peddel geeft je meer kracht, een grotere reikwijdte en verbetert je positie)

~Voor surfing:~Lengte peddel = jouw lengte + 10 tot 20 cm (een kortere peddel zit minder in de weg tijdens het surfen)~ 

Hoe kies je je sup-peddel?

Antoine

Productmanager Stand up paddle 

Om het plezier en de positieve effecten van peddelsport toegankelijk te maken, ontwikkelt en ontwerpt het merk Itiwit producten waarmee je je evenzeer in je sas voelt op het water als aan wal. De artikelen van het merk Itiwit zijn compact, makkelijk op te bergen, erg licht en vlot mee te nemen op al je tochtjes op het water, alleen of met het hele gezin!