HOE KIES JE KEEPERs-HANDSCHOENEN?

Als doelman in het voetbal is een goed paar handschoenen een onmisbaar item van je uitrusting. En dan zit je goed bij Kipsta,want zij hebben een volledig assortiment, van betaalbare beginnersmodelletjes tot de high-end tophandschoenen. Maar hoe kies je de juiste?

Hoe kies je keeperhandschoenen?
Gardien de but débutant

VOOR DOELMANNEN DIE LEREN DUIKEN EN DE BAL VASTNEMEN:

Opteer voor handschoenen met een stevige buitenbekleding, die je zo aan- en uittrekt (eenvoudige sluiting) en met een pasvorm die als gegoten zit.

VOOR ERVAREN EN ONDERLEGDE KEEPERS

Als je op zoek bent naar handschoenen voor een goede balvastheid, kies dan voor een voorgevormd model gemaakt uit een hoogwaardig latex en een kwaliteitsvol sluitsysteem met elastische pols en klittenbandstrap.

gardien_gants_but_kipsta
gardien_foot_kipsta

VOOR KEEPERS MET EEN UITSTEKENDE TECHNIEK

Ervaren doelmannen hebben handschoenen nodig die een optimale grip bieden. Kies dan voor een model met sterk hechtend latex en een pasvorm die zich perfect naar de vorm van je hand zet. Als je op dat niveau zit, dan raden we aan om ook de nodige aandacht te besteden aan het sluitsysteem. Kies voor een sluiting met elastische klittenband, om de handschoenen op maat af te stellen.

NOG DIT:~Voor geoefende en gevorderde doelmannen bestaan er handschoenen met een ingebouwd beschermsysteem, om te voorkomen dat je vingers omklappen.

Hoe kies je keepershandschoenen?

Martin

UW VOETBALSPECIALIST

Om de grip op de bal te vergemakkelijken, hebben we in samenwerking met Jeremy Vachoux, keeper in de Franse Ligue 2 en technische partner van KIPSTA, de F900 ontworpen, een keepershandschoen met gemengde stiksels, de zogenaamde "negatieve" en "flat", naden. De wijsvinger en pink zijn gevormd met een negatieve naad, de middelvinger en de ringvinger met een platte naad, wat de keeper verzekert van een optimaal comfort.