Kipsta en KV Oostende samen in zee!

Profspelers en jeugdploegen van eersteklasser KV Oostende staan voortaan aan de aftrap in de Kipsta-outfits van Decathlon!

DECATHLON KIPSTA partenaire du KVO Ostende

Sterk in de technische ontwikkeling van de producten van ons voetbalmerk Kipsta, hebben we sinds de zomer van 2020 de krachten gebundeld met eersteklasser KV Oostende. Kipsta zal voor minstens twee seizoenen de wedstrijd- en trainingsoutfits leveren voor zowel de professionele voetbalspelers als alle leeftijdscategorieën in de jeugdploegen.  Meteen een primeur omdat we ons voor het eerst in het professionele voetbal in België rollen.

DECATHLON scoort aan zee.

De samenwerking lag voor de hand omdat zowel Decathlon als KVO dezelfde sportieve waarden delen, vertelt Salim Bennis, verantwoordelijke voetbal bij Decathlon: "KV Oostende omvat alle leeftijdscategorieën op nationaal, provinciaal en gewestelijk niveau. Ook houden ze geen instapselecties, zoals bij de andere professionele clubs
wel het geval is. Elk kind of elke jongere die bij KVO wil spelen, is welkom in de club. Die visie sluit aan bij de filosofie die wij als sportketen al lang promoten: sport toegankelijk maken voor iedereen. Samen met KVO verdedigen we dezelfde waarden van solidariteit, vrijgevigheid, toegankelijkheid en familie."

Decathlon et KV Oostende s'associent !
KIPSTA partenaire du Club KV Ostende

Waarom deze samenwerking?

Deze samenwerking betreft niet alleen de profs: ook de jeugdploegen worden door Kipsta uitgerust. Vincenzo Verhoeven, clubverantwoordelijke bij Decathlon : “Dit partnership bewijst dat de kwaliteit van onze Kipsta-producten bij de betere hoort. De KVO-spelers zullen in outfits spelen die voor iedereen toegankelijk zijn, via onze winkels of website. Wie gepassioneerd is door voetbal – of het nu om een recreatievoetballer gaat of een club in een lagere reeks – kan dus met precies hetzelfde materiaal voetballen als profspelers in eerste klasse. Bovendien houden we bij Decathlon vast aan heel toegankelijke prijzen. Als technische partner zetten we in op co-creatie en interactie met de eerste ploeg, maar ondersteunen we ook de
jeugdploegen en zelfs de fans om onze producten nog meer af te stemmen op alle voetballers en voetballiefhebbers.”

KIPSTA...een verrassende uitrusting!

Wie nieuwe uitrusting zegt, zegt nieuw shirt. De designers van Kipsta en Decathlon hebben hard gewerkt aan de nieuwe shirts van de kustboys. En ze werden meteen gesmaakt bij de het bestuur, de spelers en de supporters. Bekijk zeker eens de video van het homeshirt 20/21 hiernaast.

Geert Vergauwe, Sales Director KVO: “Decathlon opende nog maar net een nieuwe vestiging in Oostende, dus qua frisse, lokale verankering kan dit partnership tellen. We zijn verheugd dat Decathlon meewandelt op onze ‘Route 31’. Aanvoerder Kevin Vandendriessche legde alvast zijn fysieke testen af in de Kipsta-kledij en was zeer
te spreken over de kwaliteit én de look ervan.”

KVO Lancement du nouveau Maillot
KIPSTA partenaire du KV Ostende

ontdek het volledige aanbod bij decathlon

En natuurlijk zijn de shirts en trainingsoutfits verkrijgbaar op decathlon.be en in de winkel Decathlon Oostende, op slechts 4 km van het stadion.

Vincenzo, Leader Football Club

VINCENZO

LEADER voetbalclubs bij decathlon

"Deze club is een van de weinige clubs in eerste klasse met voetbalteams van alle niveaus, van regionale en provinciale jeugd tot de Elite- en Pro-reeks, en zelfs een team dat bestaat uit mensen met een handicap. Dit draagt ​​direct bij aan het bevorderen van ons droom om "voetbal voor iedereen toegankelijk te maken".

Dit zal je ook interesseren