KIPSTA - NEW COLLECTION CLR

De nieuwe CLR-collectie van Decathlons voetbalmerk KIPSTA is toegekomen in de winkels! Nieuwe schoenen met 3 verschillende zolen, nieuwe shirts en nieuwe trainingspakken... Ontdek de splinternieuwe én verbeterde CLR-collectie van Kipsta!

KIPSTA - NEW COLLECTION CLR 900

CLR staat synoniem voor snelheid en performance! De wil om de snelste te zijn en altijd de eerste aan de finish. Ben je klaar om je grenzen te verleggen?

NIEUWE CLR COLLECTIE

Dit is het resultaat van 2 jaar hard werken en onderzoek. KIPSTA biedt de voetbalfans een gloednieuwe collectie gebouwd rond onze stokstaartje binnen de voetbalschoenen: de CLR van Kipsta!

Prestaties, snelheid, balgevoel en stijl: de collectie combineert alles waar een voetballer naar op zoek is om de concurrentie te verslaan en zijn doelen te bereiken.
CLR is onderverdeeld in 3 categorieën: voetbalschoenen (voor elk type terrein), wedstrijdoutfits en trainingsoutfits om comfortabel en intensief te voetballen! Deze drie reeksen zijn ontworpen voor snelle spelers die graag lichte producten dragen.

Wat denk je? Eens proberen volgend seizoen? Verover het voetbalveld met CLR!

CLR VOOR ELK TYPE ONDERGROND

1 schoen, 3 zolen, en steeds meer snelheid. We hebben de nieuwe CLR's ontworpen om ze zo dun en flexibel mogelijk te maken. Met het verbeterde "skin control" -effect kan je nu nog meer uitblinken met een uitstekende baltoets.

HET RESULTAAT

Betere sensaties bal aan de voet en vliegensvlugge sprints! En om het je zo aangenaam mogelijk te maken hebben we een suède versteviging aan de binnenkant van de hiel geplaatst, met daarbij een inlegzool met 2 dempingszones. Deze nieuwe inlegzool beperkt wrijving en dus blaren aan je voet. De zool werd getest en goedgekeurd door een podoloog actief in de professionele sportwereld en door een panel van deskundige spelers.

KIPSTA - NEW COLLECTION CLR
KIPSTA - NEW COLLECTION CLR

CLR MATCH 

Twee jaar onderzoek en ontwikkeling gingen vooraf aan de lancering van dit premium voetbaltenue!
50% van de trui is gemaakt uit gerecycleerde stoffen. Dankzij Body-Mapping-technieken kunnen we ons richten op de belangrijkste zweetgebieden, voor een betere luchtcirculatie (je teamgenoten zullen ons dankbaar zijn). Om deze ultra-technische component te realiseren, gebruiken we een hoogwaardige kwalitatieve stoffering.

Getest en goedgekeurd door ons panel van deskundige, professionele en amateurspelers

KIPSTA - NEW COLLECTION CLR

CLR TRAINING

Ook de trainingsoutfits van CLR zijn het resultaat van 2 jaar werk en onderzoek zodat we de best mogelijke kwaliteit kunnen aanbieden! De outfit is ontworpen om je al het nodige comfort te bieden bij je snelle bewegingen en technische trucjes bal aan de voet. Net als het wedstrijdshirt, werden de belangrijkste zweetplekken extra bestudeerd om een nog betere luchtcirculatie aan te bieden.

Getest en goedgekeurd door ons panel met zowel professionele als amateur voetballers.

HEET VAN DE NAALD BIJ KIPSTA