NL
NL

VIRALTO: Uniek comfort voor voetbalmeesters

De nieuwe VIRALTO-collectie van Decathlons voetbalmerk KIPSTA is toegekomen in de winkels! Nieuwe schoenen die je uitzonderlijk comfort aanbieden om de kunst van voetbal te prediken! VIRALTO I, II, III of IV is nu beschikbaar in jouw Decathlon-winkel. Damesvoetbal, kinderen, heren... voor elk wat wils!

Voetbalschoenen Kipsta Viralto

VIRALTO is de allernieuwste telg in ons gamma! Hij komt in niet minder dan 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn troeven, naargelang jouw verwachtingen, eisen en budget. De modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.

Vanaf nu heb je echt géén excuses meer om de bal niet perfect te beheersen en je tegenstanders nog een kans te laten.

kipsta viralto: voetballen als een pianist

Om je kunst op het veld op zijn best te kunnen uiten, moet je je zo comfortabel mogelijk voelen.

Net zoals een pianist een goed gestemd instrument nodig heeft om een ​​kwaliteitsstuk te spelen, moet een voetballer ook schoenen hebben waarin hij zich prettig voelt om zijn spel op zijn best te kunnen brengen.

De nieuwe collectie VIRALTO-voetbalschoenen van KIPSTA biedt je ongeëvenaard comfort. Hoe we dat doen? Met een 3D AIR MESH-bovenwerk op de voorvoet, schuim- en suèdeverstevigingen in de hiel, een voorgevormde binnenzool met poron@-pads, een anti-irritatiecoating, en last but not least: de nieuwste generatie KNIT-band, die zeer elastisch is en garant staat voor een goede pasvorm.

Omdat de Viralto-speler ongrijpbaar is op het veld, hebben we aan alle mogelijke acties gedacht bij het ontwerpen van de schoenen. Veranderingen van richting, korte versnellingen, lange runs en spelen tussen de linies... Dit alles vat je activiteit op het veld samen? Nog een teken dat Viralto de schoen voor jou is!

Dankzij de FLEX-H-technologie vervormt de voorkant van de schoen volgens je bewegingen voor een betere aanpassing van de schoen. De DUAL-HARDNESS biedt ook flexibiliteit en ondersteuning. 

De VIRALTO-schoenen zijn voorzien van een 'optimal strike zone': het voornaamste raakvlak met de bal is groter, dankzij de asymmetrische vetersluiting. De as zit 10 graden naar buiten, waardoor je een ruime sweetspot krijgt om te controleren, passen en trappen.

Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Gedaan met mislukte controles, onnauwkeurige passes en schoten die metershoog over het doel vliegen. Je trainer en je teammaats zullen blij zijn!

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

VERSCHILLENDE KLASSES viralto: 
i, II, III, IV

Om aan de behoeften van elke type voetballer te voldoen heeft KIPSTA vier modellen gemaakt van de VIRALTO-voetbalschoen. Elke schoen heeft zijn unieke eigenschappen, van prijs tot duurzaamheid, zodat jij de beste schoen kan kiezen voor jouw budget en technische eisen.

Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto
Goede voetbalschoenen Kipsta Viralto

een unieke voetbalschoen voor kinderen

Omdat we bij Kipsta kinderen observeren terwijl ze op woensdag aan de slag zijn op de velden, weten we dat een kind geen miniversie van een volwassene is. Daarom ontwikkelen we onze voetbalschoenen in samenwerking met een aantal podologen, zodat ze perfect op kindermaat zijn: een brede pasvorm aan de middenvoet en de hiel, soepele materialen om het aantrekken te vergemakkelijken, en verstevigingen die de gevoelige zones van de voet beschermen, zoals de achillespees.

Voor kinderen is de Viralto III JR de topschoen voor spelers op zoek naar comfort en flexibiliteit. Ontdek ook de VIRALO II in leer, voor wie zijn klassiekers kent.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met FG- of MG-zool en met HG-zool voor harde velden.

Jonge topspelertjes die graag dribbelen en het spel verdelen, hebben nood aan comfortabele schoenen die veel balgevoel en prima balcontroles garanderen.
Daarom hebben we de voorvoet, de zone die het meest in contact komt met de bal, van dit kindermodel van de VIRALTO III uitgerust met de exclusieve KIPSTA AIR MESH 3D-technologie. De verfijnde, soepele constructie bevordert het contact met de bal, de getextureerde wreef zorgt voor betere controles. Perfect voor dribbelkonten en spelverdelers.

Voor vlotte richtingwissels hebben jonge spelertjes zolen nodig die tegelijk stijf en flexibel zijn. Een uitdaging van formaat. Daarom bedacht Kipsta FLEX-H, een concept vooraan op de buitenzool. Het zorgt ervoor dat de zool vervormt door een horizontale H-vorm te volgen.
Het resultaat is een optimale flexibiliteit bij richtingwissels, acceleraties en spel tussen de lijnen. Perfect dus voor jonge dribbelwonders en talentvolle spelverdelers.

Wie mist er níét af en toe een controle of pass? Oké, dat is eigenlijk niet de fout van de schoen, maar we wilden er toch alles aan doen om het te vermijden.
Met de 'Optimal Strike Zone' hebben we het raakvlak met de bal vergroot, door de as van de vetersluiting 10 graden meer naar buiten te leggen. Zo is de 'sweetspot' om ballen te controleren, te passeren en te trappen optimaal.

Ontdek nu de nieuwe VIRALTO'S voor jouw kleine kampioen! 

Goede voetbalschoenen Decathlon Kipsta Viralto

een unieke voetbalschoen voor dames

Omdat de ergonomie van de vrouwenvoet toch helemaal anders is dan bij mannen, hebben we ook twee VIRALTO-modellen gemaakt exclusief voor dames!

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van allerlei keuzes, met één doel voor ogen: speelsters de meest comfortabele en technische voetbalschoen op de markt aan te bieden! Deze schoen is speciaal ontwikkeld naar de ergonomie van vrouwelijke voeten. Uit onderzoek is gebleken dat we voor meer comfort onze voetbalschoenen moesten aanpassen zodat ze zich beter naar je voeten vormen. Dit zal het spelplezier trouwens alleen maar vergroten.

Goede voetbalschoenen Decathlon Kipsta Viralto

Jouw voetbalkunst op alle type velden: welke noppen kiezen?

Om je bewegingen op het veld bij te houden, is het essentieel om een ​​schoen te dragen met de best mogelijke grip. Om ervoor te zorgen dat de schoen goed presteert, werkten we samen met een podoloog die tevens voetbalexpert is. Hij heeft ons geholpen om de positionering, vorm en aantal noppen te bepalen. 

Turf (TF), mixed (MG), zacht of drassig (SG); we leggen je het verschil uit tussen de verschillende types.

De VIRALTO I is verkrijgbaar met 3 zooltypes: TF, MG en SG. Ze stemmen overeen met de ondergrond waar je op speelt:
- TF (turf of harde ondergrond): voor harde turfvelden en kort kunstgras. Dit type heeft een rubberen multistud-zool.
- MG (Mixed Ground), met ronde en holle noppen voor kunstgras en droog natuurgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en drassige velden, met hybridezool voorzien van 6 losse schroefnoppen.

Goede voetbalschoenen Decathlon Kipsta Viralto

Goedgekeurd door...

De VIRALTO-voetbalschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

PERSONALISATIE