NL
NL

KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!

Als je houdt van snelheid en sprints, dan is de CLR je ideale voetbalschoen! Ze bieden je maximale lichtheid en sensaties om tot het uiterste te gaan. Ontdek ze hier of in jouw Decathlon-winkel!

KIPSTA - NEW COLLECTION CLR 900

CLR staat synoniem voor snelheid en performance! De wil om de snelste te zijn en altijd de eerste aan de finish. Ben je klaar om je grenzen te verleggen?

ga VOOR LICHTE SCHOENEN!

Als je houdt van snelheid en sprints, dan is de CLR je ideale voetbalschoen! Voor een minimaal gewicht en maximale prestaties hebben wij gekozen voor een uiterst dun en soepel bovenwerk in PU. Het volgt optimaal de vorm van je voet en voelt aan als een tweede huid".
Hierdoor verbetert je balgevoel en zet je nog sneller je sprints in.

KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!

Wij stellen je de reactieve en explosieve zool van de CLR voor

Wanneer je speelt, is het belangrijk dat je zool zoveel mogelijk energie overdraagt. Zeker als sprinten je specialiteit is. Dan is de zool de sleutel tot succes. Om je sprints een boost te geven, hebben wij daarom voor de zool van de CLR een polyamide gekozen: Pebax. Dit materiaal is tegelijk licht en stijf, het verhoogt je dynamiek en reactiesnelheid op het veld.

CLR VOOR ELK TYPE ONDERGROND

1 schoen, 3 zolen, en steeds meer snelheid. We hebben de nieuwe CLR's ontworpen om ze zo dun en flexibel mogelijk te maken. Met het verbeterde "skin control" -effect kan je nu nog meer uitblinken met een uitstekende baltoets.

BEHOUD DE CONTROLE!

Als je houdt van snelheid en sprints, dan is de CLR je ideale voetbalschoen! Voor een minimaal gewicht en maximale prestaties hebben wij gekozen voor een uiterst dun en soepel bovenwerk in PU. Het volgt optimaal de vorm van je voet en voelt aan als een tweede huid. Hierdoor verbetert je balgevoel en zet je nog sneller je sprints in.

Snelheid is niets zonder controle. De zool van de CLR heeft ruitvormige noppen die een goede grip garanderen bij de afzet en bij spelen op gras.
Dankzij het dunne synthetische bovenwerk voel je de bal perfect, de delen met groeven zorgen voor een optimale controle en een goede grip op de bal.
Nu is het aan jou om te spelen!

Omdat prestaties niet ten koste mogen gaan van comfort heeft de CLR een versteviging in schuim aan de hiel om dat gevoelige deel te beschermen. Door de rand in rekbaar materiaal is hij gemakkelijk aan te trekken en blijft hij perfect zitten tijdens het spelen, zonder te hard te knellen om de enkel.

KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!

noppen op maat van een bliksemsnelle schoen

Voor een aangepaste ondersteuning bij snel en technisch voetbal hebben wij de CLR ontworpen met TPU-noppen. Hun diamantvorm bezorgt je meer grip tijdens versnellingen, tempoveranderingen en sprints. Verschalk moeiteloos en lichtvoetig je tegenstanders!

Comfort en ondersteuning: ontdek de binnenkant van de CLR

Voor een maximum aan comfort heeft de CLR een binnenversteviging in suède aan de hiel en een inlegzool met 2 dempingszones in Poron: één onder de hiel en één onder de voetboog. De nieuwe inlegzool heeft een speciale bekleding die wrijving (en dus blaarvorming) tegengaat. Hij werd goedgekeurd door een podoloog gespecialiseerd in profsport, en door een hele groep gevorderde spelers.

Kom ze passen en ervaar het zelf!

KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!
KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!

ontwikkeld op maat van KINDEREN

Bij Kipsta weten we dat kinderen geen miniatuurvolwassenen zijn. Daarom ontwikkelen we voetbalschoenen die specifiek aan hun voeten zijn aangepast. Dat houdt in dat ze iets breder zijn aan de hiel en wreef, zodat ze heel comfortabel zitten voor kinderen.
Blessures vermijden is belangrijk, daarom hebben we de ruitvormige noppen lichtjes afgerond, zo garanderen ze nog steeds een goede grip maar kan je anderen niet verwonden.

PERSONALISATIE

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je winkel.

KIPSTA - Ontdek de CLR voetbalschoenen!

kevin vandendriessche

onze ambassadeur voor kipsta clr

Kevin Vandendriessche is onze Kipsta CLR-ambassadeur. Kevin is net aan zijn tweede seizoen met de CLR-schoenen begonnen. Hij speelt nu bij KV Kortrijk reeds zijn 10e seizoen in de Belgische eerste klasse.

HEET VAN DE NAALD BIJ KIPSTA