MEER BUITEN KOMEN

Tips
Outdoor
De zomer is synoniem voor mooi weer. In het zonnetje kun je tal van sporten beoefenen: hardlopen, tennis, wielrennen, ... Maar let op! Sporten in de zon is leuk maar niet zonder gevaar.
Tips
Is je paard een brok energie? Weet je niet meer hoe je ermee moet omgaan doordat het zo onuitputtelijk is? Vooraleer je beslist een steviger bit te gebruiken of alle pogingen om je temperamentvolle paard te temmen staakt, geven we je enkele mogelijke oplossingen.
Tips
De winter staat voor de deur, toch blijven heel wat zeilers erop uit trekken. Wij geven je een paar tips en tricks om nooit meer kou te hebben op zee!
Tips
buiten sporten
Na de winter is het soms lastig om je gezonde buitengewoontes weer op te pikken of regelmatiger te beoefenen. Wij steunen je graag bij het op peil brengen en behouden van je motivatie.
Tips
nl_header_trailtrekking_de_lang_uitstap_kalenji
Ken je trailtrekking? Zoals de naam al aangeeft, is trailtrekking iets tussen wandelen en hardlopen in de natuur. Deze discipline wordt vaak vergeten, maar is nochtans een supergoede voorbereiding voor lange trailtochten.
Tips
Na een winterslaapje begint het zo stilaan te kriebelen om weer het water op te gaan? Ontdek onze checklist en tips om in ideale omstandigheden weer te beginnen suppen!
NAAR BOVEN