Recept Delhaize: Fusili salade met kip

Recept delhaize: smoothie bowl

Beweging gaat hand in hand met goed eten. Het is daarom dat je hier nu dit heerlijke Delhaize recept kan terugvinden. Smakelijk!

Recept Delhaize: Fusili salade met kip

Ingrediënten voor 6 porties

1 el kokosvet (voor de granola)
125 g amandelen (voor de granola)
125 g cashewnoten (voor de granola)
125 g havermout (voor de granola)
100 g lijnzaadjes (voor de granola)
100 g sesamzaadjes (voor de granola)
100 g gepofte spelt (voor de granola)
2 el honing (voor de granola)
Zout (voor de granola)
100 g yoghurt (voor de bowl)
50 g frambozen (voor de bowl)
100 g granola (voor de bowl)
1 el 100% pinda- & cashewboter (voor de bowl)
3 Medjool dadels (voor de bowl)
1 muntplant (voor de bowl)

Begin met koken

Bereidingstijd : 30 min. + 5 min.

▸ Verwarm de oven voor op 150°C.
▸ Meng twee volle el pure pinda- en cashewboter, 1 eetlepel kokosvet (liefst gesmolten), een snufje zout en 2 el honing in een kom. Goed opkloppen alvorens 125 g amandelen, 125 g cashewnoten, 125 g havermout, 100 g sesamzaad en 100 g gepofte spelt toe te voegen. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
▸ Bak de granola in de oven gedurende 30 minuten op 150°C. Roer om de 10 minuten een beetje met een houten spatel om te voorkomen dat de granola aanbrandt.
▸ Ontpit de dadels en snij ze in kleine stukjes.
▸ Breng het fruit op smaak met een eetlepel honing en een paar fijngesnipperde muntblaadjes. Goed mengen.
▸ Schep de yoghurt in een kom en strooi er granola, stukjes dadel en vers fruit over. Da’s pas een kampioenontbijt!