SPORT EN GEZONDHEID

Tips
berg-trekking-paar-gras
Trekking is een fysieke activiteit die op allerlei manieren goed voor je is. Het is de perfecte manier om je hoofd even leeg te maken.
Tips
voetbal kipsta decathlon
Voetbal is een eenvoudige en universele sport. Het is meer dan enkel een balsport, het is een sport die je zal doen werken aan je conditie en uithoudingsvermogen.
Tips
man vrouw running Decathlon
Ontspannen, de druk van de ketel laten, een strakker lichaam kweken, je vrij voelen, een sportief moment delen, een frisse neus halen ... het is maar een greep uit de vele voordele van joggen! Wil je er nog meer ontdekken? Lees dan gerust even mee.
Tips
kinderen running Decathlon Kalenji
Je hoeft echt niet tot je veertigste te wachten om regelmatig te gaan lopen. Running is een sport over de generaties heen. We zetten hier alvast een aantal voordelen op een rijtje van vanaf jonge leeftijd regelmatig sporten.
Tips
voordelen van de stadifiets
De stadsfiets is goed voor de gezondheid en de geest! Het is een eenvoudige en efficiënte manier om je conditie dagelijks te onderhouden zonder tijdverlies
Tips
femme pratique de la boxe
Zoek je een complete sport, met een heleboel voordelen, niet alleen voor het lichaam maar ook voor het hoofd, dan is boksen een uitstekende keuze!
Tips
glimlachende vrouw die met touwtjespringen uitgeoefend
Nee, een springtouw is niet alleen maar iets voor kinderen! Touwtjespringen is een perfect afslankmiddel en heeft bovendien ook nog vele andere voordelen. Waar wacht je nog op?
Tips
de voordelen van sport voor kinderen
Het zal niemand verbazen dat sport, goed beoefend, heel wat positieve aspecten heeft. De intelligentie wordt opgebouwd, de spieren worden getraind, sociale vaardigheden ontwikkeld …
Tips
roller oxelo
Fitness-skaten verenigt glijden met spier- en evenwichtstraining en is daarmee een discipline die zelfs de meest terughoudende kan overtuigen.
NAAR BOVEN