SPORTEN VOOR KINDEREN

Thuis zijn heeft ook zijn voordelen: tijd om de kleintjes voor de eerste keer kennis te laten maken met sport (babygymnastiek, yoga...) of om zich te vermaken met de volwassenen door hen een sportieve uitdaging aan te bieden. Kortom, bied je kinderen een sportief tussendoortje!
Aarzel zeker niet om een sportief moment in hun dagschema op te nemen, maar vergeet ook niet om de activiteiten te variëren; laat ze kennis maken met allerlei sporten die ze na deze periode misschien héél graag willen verder doen!

Tips
baby gym decathlon
Je oudste voetbalt al 4 jaar, zijn kleine broertje doet aan judo, en de kleinste is net begonnen met peutergym? De weken zitten overvol en je loopt maar van hot naar her... Maar weet je wel wat je hiermee allemaal doet voor je kinderen?
Tips
de voordelen van sport voor kinderen
Het zal niemand verbazen dat sport, goed beoefend, heel wat positieve aspecten heeft. De intelligentie wordt opgebouwd, de spieren worden getraind, sociale vaardigheden ontwikkeld …
Tips
tips van quechua om leuke dingen te doen met je veldfles terwijl je wandelt
Hij is natuurlijk essentieel om te kunnen drinken tijdens je wandeling, maar af en toe zit hij flink in de weg: dit zijn een paar leuke ideetjes om te doen met je veldfles tijdens je wandeling.
Tips
danse enfant
Omdat er meer is dan alleen klassiek ballet, geven we een overzicht van 5 dansstijlen voor de allerjongsten. Ideaal om het nieuwe schooljaar goed in te zetten!
Tips
5 leuke activiteiten voor met je kinderen
Mooi weertje buiten? De perfecte gelegenheid voor je kinderen dus om zich buiten uit te leven. Met een van onze 5 leuke ideeën wordt dat geheid dolle pret.
Tips
enfant sport decathlon
Je zou wel willen dat je kleine spruit aan sport doet, maar weet niet goed welke sport nu geschikt is voor zijn leeftijd? Lees verder, want ik heb wat tips voor je…
Tips
Je kind leren fietsen
Leren fietsen is een proces dat in verschillende stappen aangeleerd wordt, maar het evenwicht is uiteraard het eerste dat kinderen onder de knie moeten krijgen.
Tips
organisatie_tas_decathlon
Gedaan met “Mama, waar zijn mijn voetbalkousen?” en “Papa, ligt mijn zwembril nog in de auto?” Weg gepanikeer, gezucht en tijdverlies. Eén-nul voor orde. Ontdek onze tips voor een prima organisatie.
NAAR BOVEN