Tips voor de 'kaart'-weergave

.

Hoe de trainingskaart van Decathlon begrijpen.

Beoefen je een buitensport? Hier volgen enkele tips om alle mogelijkheden van je 'kaart'-weergave te ontdekken!

De 'kaart'-weergave is toegankelijk vanaf het volgscherm tijdens een uitstap en laat toe je precies te lokaliseren.Op deze weergave kan je terugvinden waar je bent en de omgeving wat 'ontdekken': navigeer op de kaart, zoom in en zoom uit met je vingers, en centreer de kaart opnieuw op je positie met een klik. Aarzel niet om de kaart op volle schermgrootte te tonen voor meer comfort bij het lezen. Door een enkele klik kan je van 'vol scherm' naar de gereduceerde kaart terugkeren!

Naargelang je voorkeuren en je omgeving, kan je kiezen voor een weergave als 'plattegrond' (traditionele kaart), 'sateliet' (om de Aarde gezien vanuit de lucht te bewonderen), 'hybride' (satelietweergave met aanduidingen van een plattegrond) of een weergave in 'reliëf', interessant als je bijvoorbeeld in de bergen aan het sporten bent. Je vertrekpunt wordt door een cirkel aangegeven en je actuele positie wordt door een rode vlag weergegeven. Bij de 'sateliet'- en 'hybride'-weergave wordt je route in oranje getoond voor betere leesbaarheid. Bij default is het Noorden van de kaart steeds naar boven georiënteerd. 

Positie op +/- 10m.Deze optie laat geen geleiding toe, maar toont eenvoudigweg je positie op de kaart. Geniet van de omgeving, je zult je weg gemakkelijk terugvinden!

Hoe de trainingskaart van Decathlon begrijpen.

--

Zie je de tab met 'kaart' niet? Dat komt dan omdat je een binnensport beoefent. Deze weergave heeft toegang tot het GPS-signaal nodig en wordt gedeactiveerd bij binnensporten zoals fitness of yoga...

Je ziet de tab met 'kaart', maar de kaart wordt niet afgebeeld? Dat komt omdat je waarschijnlijk geen netwerk hebt of een slechte ontvangst van het GPS-signaal. Kijk deze twee parameters na.