3 GOEDE REDENEN OM THUIS TE LOPEN!

Als je niet wil afhangen van het weer of andere factoren waardoor je niet naar buiten kunt, is een loopband ideaal om thuis regelmatig aan duurtraining te doen! Ontdek drie goede redenen om je loopdoel te bereiken op jouw ritme!

nummer1_decathlon

THUIS TRAINEN

Een loopband biedt je dezelfde training als hardlopen of wandelen. Je hoeft niet meer naar buiten om te trainen, want met een loopband doe je het gewoon thuis!

nummer2_decathlon

BEREIK AL JE DOELEN!

Een loop- of wandelband is geschikt voor een complete training en wordt doorgaans gebruikt om: - de ademhaling en het cardiovasculair systeem te verbeteren - in vorm te blijven - gewicht te verliezen - te revalideren

nummer3

JOUW TRAINING OP JOUW RITME!

Een loopband is geschikt voor zowel beginners als doorwinterde sporters. Als je pas begint, kun je de loopband gebruiken om te wandelen of snelwandelen. De snelheid is heel eenvoudig te regelen via het display. Je kunt de snelheid opdrijven zodra je voelt dat een oefening te licht is. Sommige loopbanden voorzien de mogelijkheid om op een hellend vlak te lopen, ideaal voor veeleisende sporters die een intensieve training willen. Tip: als je een loopband gebruikt om gewicht te verliezen, is het aangeraden om aan duurtraining te doen waarbij je met een matige intensiteit minstens 30 tot 45 minuten stapt of loop. Hoe langer de duurtraining, hoe meer je spieren uit de onderhuidse vetreserves zullen putten en gewichtsverlies in de hand zullen werken. 

Nu beschik je over enkele elementen om van start te gaan! Vergeet niet om de intensiteit van je trainingssessies geleidelijk op te drijven zodat je lichaam zich kan aanpassen. Denk ook aan de nodige recuperatie en drink voldoende. Loop ze!

ONTDEK ONZE SELECTIE VAN TIPS

Tips
doelen met je loopband
Meer uithoudingsvermogen? Afvallen? Je grenzen verleggen? Wat je doel ook is, met de loopband kan je het bereiken.
NAAR BOVEN