5 REDENEN OM MET JE VRIENDINNEN TE FITNESSEN!

Want vriendinnen delen echt alles. En ze zijn ook altijd van de partij, maakt niet uit waarvoor, zolang ze maar samen zijn... niets is zo goed als in de fitness met een groepje cardiotraining doen. Zo ben je gemotiveerd en ga je het jaar goed van start!

number_1

GEMOTIVEERD BLIJVEN:

Met je vriendinnen die inspanning leveren, dat is toch een pak toffer. En eens te meer als het dan een reden is om elkaar elke week te zien! Samenkomen, dezelfde inspanningen leveren, doelen stellen, tijd nemen voor jezelf maar ook napraten na de cardioles, dat zijn de geheime ingrediënten om gemotiveerd te blijven en het ritme te houden. Een goede raad: spreek op vaste tijdstippen af... even in jullie agenda's kijken en klaar!  

number_2

ZICH EEN DOEL STELLEN:

Gewicht verliezen, een strakker lichaam krijgen, terug in die toffe jeans kunnen, in vorm blijven of gewoon goed trainen en plezier maken... iedereen maakt voor zichzelf uit waarom je samen met vriendinnen gaat sporten. Heb je allemaal dezelfde doelstelling? Dat is nog beter en makkelijker in het oog te houden. Laat die cardiosessies maar komen!

number_3

NOG EENS NIEUWE KLEREN KOPEN:

Uiteindelijk is het net alsof je met vriendinnen gaat winkelen, behalve dat je nu gaat sporten! En als je iets nieuws hebt gekocht, wil je dat natuurlijk meteen aantrekken. Let erop dat je een outfit koopt die bij je past, met een top en een legging geschikt voor je lichaamsbouw, en schoenen die bedoeld zijn voor cardiotraining. Je zult stralen in de trainingsruimte!

number_4

EEN NIEUWE SPORT PROBEREN:

Goede voornemens maken, dat is ook een uitgelezen kans om een nieuwe sport uit te proberen, een die je motiveert, waar je plezier in schept en die past bij de doelstellingen die je je hebt gesteld. Cardiotraining is een vorm van lichaamsbeweging die trendy is en zich blijft vernieuwen. Breek met je routine en verander je gewoontes: Hoop, Soulcycle, Pound, Fitboxe…er is voor ieder wat wils. Maakt niet uit voor welk onderdeel je kiest, je gaat calorieën verbranden en aan je lichaam werken!

number_5

PLEZIER MAKEN:

Elke inspanning verdient een beloning. Zorg dus dat je plezier maakt en met je vriendinnen viert! Organiseer een avondje uit om jullie sportprestaties te vieren. Jullie mogen fier zijn op jezelf, jullie zijn jullie engagement nagekomen en jullie zijn regelmatig komen opdagen. Gun jullie zelf een pleziertje en doe iets wat jullie leuk vinden, zonder daarom te overdrijven. 

DEZE TIPS VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Tips
Omdat tijdens een fitness training je borsten zwaar worden belast, moeten ze goed worden ondersteund door middel van een sportbeha.
Tips
meisje trainen met een body power
Wil je je lichaam verstevigen? Kies dan voor spierverstevigingsoefeningen, ze zijn het geheim van een strak en mooi figuur , reden te meer om ermee te starten! Gelukkig bestaat daar een handig fitnessaccessoire van Domyos voor, dat je kan helpen je lichaam op een vrij lichte manier af te lijnen: de Body Power!
Tips
roller oxelo
Fitness-skaten verenigt glijden met spier- en evenwichtstraining en is daarmee een discipline die zelfs de meest terughoudende kan overtuigen.
NAAR BOVEN