12 Tips
teaser
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Soetkin Dewit. Ze legt uit wat haar partnership precies inhoudt.
teaser
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Thijs Demeyere. Hij legt uit wat zijn partnership precies inhoudt.
Steffi Annys
Steffi Annys werd reeds meermaals Belgisch Kampioen in het dubbelspel badminton bij de vrouwen. Sinds enkele jaren is ze technische partner voor ons badmintonmerk Perfly.
6 technische vragen over je badmintonracket
Een badmintonracket dat past bij je spelstijl is essentieel om beter te worden. Denk dus na over je keuze. Wij geven je antwoord op 6 technische vragen die je je wellicht wel eens hebt gesteld.
Yuhan Tan
Yuhan Tan nam 2 keer deel aan de Olympische spelen en veroverde 11 Belgische titels in het badminton. Na het afsluiten van zijn internationale carrière vervoegde Yuhan zich bij het Perfly-team en hielp hij ons bij het ontwikkelen van onze expert-producten.
Ygor Coelho
Wie is onze technische partner Ygor Coelho precies? Waarom koos hij voor Artengo? Of koos Artengo voor hem? Maak kennis met deze Braziliaanse ster.
Badmintonschoen
Om de badmintonschoen te kiezen die bij jou past, moet je eerst je niveau weten. Ontdek hier onze tips om je te helpen bij de keuze van de juiste badmintonschoen.
cordage
Net in een leuke rally verwikkeld wanneer die verdomde snaar knapt? Niets vervelender dan dat voor een racketsporter. Gelukkig is Decathlon er om jou en je racket er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen.
badmintonbesnaring
De keuze van de besnaring van je badmintonracket is net zo belangrijk als de keuze van het racket zelf. Om je te helpen, hebben wij enkele tips verzameld.
NAAR BOVEN