21 Tips
Pages
voordelenbuitenbadmintonnen
AirBadminton is een heel nieuwe vorm van badminton spelen. Het grote verschil met zijn indoorbroer? Je speelt het buiten! De perfecte manier om je sport overal en altijd te beleven! In dit artikel leggen we je alles uit over dit nieuwe concept!
artengo_badminton_ss178371959tci_scene_g78q8391.jpg-1_-1xoxar
Als je je racket en je schoenen gekozen hebt, kun je bijna het court op. Je moet alleen nog maar het type shuttle kiezen dat het best bij je past. Die keuze is vrij beperkt: veren of plastic. Maar wees gerust, dat is eigenlijk al genoeg. De juiste shuttle kiezen is echt belangrijk, omdat hij je spel aardig beïnvloedt. Volg de gids en maak de juiste keuze!
bespanning van het racket
Juist strak of net wat losser: bij badminton kan je soms echt je kop breken over de bespanning. De juiste spanning kan een grote troef zijn, terwijl de verkeerde spanning je hele spel kan afremmen. En wat nu die juiste spanning is, hangt bijna volledig van jou persoonlijk af, en dus moet je goed weten wat je sterke en zwakke punten zijn. Wij geven wat uitleg bij het begrip spanning, zodat je zelf niet overspannen raakt op het moment dat je de spanning van je racket moet kiezen.
positieve effecten voor kinderen
Bewegen, bewegen en nog eens bewegen, je hoort het overal. Vaak wordt lichaamsbeweging ook geassocieerd met welzijn, fitheid en gezondheid. Maar wat brengt sport, en in het bijzonder badminton, kinderen nu echt bij?"
voordelen van badminton
Badminton is een geweldige sport om je hele lichaam hard te laten werken. We geven je de 15 belangrijkste gezondheidsvoordelen (zowel mentaal als fysiek) van badminton mee.
Badminnton
“Badminton, da’s toch voor oude mensen!” Of, “badminton, dat doe je alleen als je niet goed genoeg kan tennissen.” Twee vooroordelen die - helaas - bestaan over een sport die voor mij nog redelijk onbekend was. Tijd om zelf de proef op de som te nemen en te ontdekken wat de troeven van badminton zijn!
Guillaume Bonnet
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Guillaume Bonnet. Hij legt uit wat zijn partnership precies inhoudt.
Flore Vandenhoucke
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Flore Vandenhoucke. Ze legt uit wat haar partnership precies inhoudt.
teaser
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Soetkin Dewit. Ze legt uit wat haar partnership precies inhoudt.
teaser
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Thijs Demeyere. Hij legt uit wat zijn partnership precies inhoudt.
NAAR BOVEN