JE RACKET LATEN BESPANNEN BIJ DECATHLON

Net in een leuke rally verwikkeld wanneer die verdomde snaar knapt? Niets vervelender dan dat voor een racketsporter. Gelukkig is Decathlon er om jou en je racket er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen. En weet je wat? Onze bespanningsdienst is volledig gratis!

Onze teams in de winkels staan dagelijks klaar om je raad te geven bij het kiezen van de gewenste snaren en het juiste aantal kilo’s voor jouw racket (tennis, badminton of squash). Wij aanvaarden alle merken, ongeacht of het racket bij ons gekocht werd of niet. Het enige wat belangrijk is om te weten, is dat niet elk racket geschikt is om te herbespannen. Bij sommige rackets is het risico op beschadigingen te groot, waardoor de kracht van onze machines je racket volledig scheef zou kunnen trekken, of nog erger, zou kunnen breken. Onze medewerkers zullen je dit altijd vooraf melden, waardoor de keuze bij jou ligt of je al dan niet het risico wenst te nemen.

bespanning-racket

MAAR HOE GAAT DIT PROCES NU PRECIES IN Z’N WERK?

 

 

- Je komt met je racket naar een van onze winkels (je meldt je best even aan bij het onthaal, om aan te geven dat je een “eigen” racket bij hebt.

 

- Onze medewerker op de afdeling racketsporten neemt je racket aan en overloopt samen met jou de mogelijkheden voor je nieuwe draad en bespanning.

 

- De medewerker zal ook steeds kijken naar de staat van je grip. Hij/zij zal aangeven wanneer de vervanging van je grip gewenst is. De eindbeslissing ligt natuurlijk bij jou.

 

- We scannen je Team Decathlon-klantenkaart (indien je deze nog niet hebt, kan je ze snel aanmaken in onze winkel) en spreken een moment af wanneer je je racket graag terug zou hebben. (Soms kan een racket onmiddellijk bespannen worden, maar dit is afhankelijk van de drukte in de winkel en de aanwezigheid van voldoende medewerkers op de afdeling).

 

- Je krijgt een bonnetje mee als bewijs dat je racket in de afdeling blijft om te herbespannen.

 

Je ontvangt als klant nog eens een extra bevestiging wanneer je racket klaar is in onze winkel. Dit kan zowel via mail als via SMS gebeuren. Na het ontvangen van deze bevestiging kan je je racket weer ophalen in de afdeling met het bonnetje dat je eerder meekreeg. 

 

Wist je trouwens dat dit gehele proces volledig gratis is voor jou? Het enige wat we van jou verwachten, is dat je de draad (of de grip) in onze winkel koopt. Dat is meteen ook de enige kost die je hebt. Voor de rest zorgen wij!

 

Is dat geen goede deal?!

NAAR BOVEN