127 Tips
Pages
Energy Balls
Ontdek onze vier favoriete recepten voor energy balls. Deze kleine energiebommetjes vol goede ingrediënten tillen je prestaties naar een hoger niveau. Eet er 2-3 voor je gaat sporten en krijg de ideale boost!
ontdekken-hiking-kamp-bivak-quechua-human-friends
Hartje zomer, heerlijk weertje, het perfecte scenario om de bergen in te duiken. Twijfel je nog? Dan geven wij je 15 redenen waarom kamperen top is!
trekking volle maan
Volle maan. Een prachtmoment voor een nachtelijke tocht. Wees maar niet bang … we bereiden je goed voor.
teaser
Gaan jullie deze zomer voor vakantie in eigen land of bij onze Nederlandse of Franse buren? Waarom dan eens niet kamperen proberen? Met onze tips maak je van de eerste keer in een tent meteen een goede keer.
ontdekken-lexicon-kamperen-definitie-quechua
Scheerlijn, tarp, Karrimat... zeggen die woorden je helemaal niks? Maak je geen zorgen, wij hebben een lexicon opgesteld met alle termen die je moet kennen voor je volgende kampeertrip.
Hoe kies je de juiste rugzak - teaser
Vertrek je op een wandeling van een paar uur of op dagtocht? Ga je fasthiken, trekken in de bergen of wil je met de rugzak een bepaalde streek ontdekken? We hebben precies de juiste rugzak voor jou!
campingathome
Of u nu al die vrijgekomen tijd wil gebruiken voor doe -of denkactiviteiten (of gewoon de twee)...Wijhebben een lijstje samengesteld met alle dingen die je zoal kan doen als je van wandelen houdt, maar toch je kot niet mag verlaten..
Hoge schoenen waarom header
Laag, halfhoog, hoog? Welk soort schoenen is het beste? Zie je door de bomen het bos niet meer? We leggen je uit waarom Forclaz hoge schoenen aanraadt voor een trektocht!
NAAR BOVEN