38 Tips
Pages
WILDKAMPEREN_IN_DE_HERFST
De nazomer doet zijn intrede, en wie wil er dan niet graag genieten van de laatste dagen mooi weer. Volg ons en ontdek al onze tips om wild te kamperen in de herfst. Het weer kan immers heel wisselvallig zijn en een stortbui is nooit veraf. Ontdek hoe je je optimaal kunt uitrusten voor deze wisselvallige weersomstandigheden en hoe je je kamp kan opzetten bij elk weer!
recept-bivak-kampvuur
We delen hier al onze kleine tips om makkelijk te koken op de camping, door alle essentiële vragen voor je comfort en veiligheid van een antwoord te voorzien: hoe bewaar je je voedsel, hoe kook je ze,...
landschap-wandelen-vrienden-berg
De aanblik van een landschap heeft ongekende krachten waar wandelaars op hun hikes ten volle van kunnen genieten. Waarop wacht je dan nog? Geen tijd te verliezen!
voorbereiding-bivak-wandelkaart
De keuze van je rugzak wordt bepaald door het type trektocht dat je voor ogen hebt. Als je kiest voor een trektocht met bagagevervoer, is een rugzak met een volume van een dertigtal liter meer dan voldoende. Stop in je rugzak water, snacks, kleding om voorbereid te zijn op slecht weer en een EHBO-tas.
simon-teaser-rugzak-berg
Backpacken is ontdekken, je onderdompelen in ‘het andere’, backpacken is verbaasd zijn, je eigen grenzen verleggen. Backpacken is een ander en jezelf ontmoeten. Backpacken is inspireren en vooral geïnspireerd worden.
teaser-ehbo-tas
Een EHBO-tas moet altijd in je rugzak zitten, zelfs als je maar een kleine tocht van enkele uren gaat maken. Kijk de inhoud bovendien regelmatig na.
berg-trekking-paar-gras
Trekking is een fysieke activiteit die op allerlei manieren goed voor je is. Het is de perfecte manier om je hoofd even leeg te maken.
NAAR BOVEN