BUBBELBUDDIES SUPPORTEREN VOOR ELKAAR

Samen sporten is vaak leuker en makkelijker. Maar ook zeldzamer, nu er COVID-19-wise heel wat team- en indoorsporten stilliggen … Je eigen coronaproof miniteam is de oplossing voor meer fun en motivatie.

SAMEN UIT HUIS

De gemiddelde mens is een sociaal dier. Maar ondertussen is zoveel mogelijk van thuis uit werken en studeren de norm, en staan horeca en cultuur op een laag pitje. Door outdoor te sporten in een veilige vriendenbubbel koppel je het nuttige aan het aangename. En schenk je jezelf en elkaar een belangrijke uitlaatklep, zowel fysiek als emotioneel. Getuige onze gouden sportbuddies.

Vrijheid en discipline: win-win

VRIJHEID EN DISCIPLINE: WIN-WIN

Weten dat je sportieve maatje of ploegje op je wacht is een mooie stimulans om uit je zetel te komen of om het werk van je af te schudden. Buiten bewegen in goed gezelschap wordt al snel iets om echt naar uit te kijken. Bovendien hoef je niet in je uppie aan je conditie te werken. Dat helpt om je goede voornemens vol te houden. Ook als je even minder zin hebt, het je dag niet is of het weer tegenzit. Maak duidelijke afspraken over het tijdstip en de duur van jullie sportieve sessies en houd de regelmaat erin.
 

DUO, TRIO OF KWARTET MET PERSONAL TRAINER

De gedroomde match: een buddy of buddies met gelijkaardige doelstellingen en een vergelijkbaar niveau. Kan je extra aanmoediging gebruiken, wil je je een nieuwe sport eigen maken of een level hoger geraken? Schakel een personal coach in. In deze COVID-19-tijden is het toegestaan om je door een privétrainer te laten begeleiden bij een outdoor sport of in het zwembad. In totaal mogen jullie maximum met zijn vieren zijn, mits het behouden van anderhalve meter afstand.

Lees meer over virusvrij sporten. Alvast een avontuurlijke aanrader: ga geocachen.
 

NAAR BOVEN