MET WELK CADEAU DOE JE EEN RUITER PLEZIER?

De feestdagen komen eraan en misschien ben je wel op zoek naar een leuk cadeau voor een ruiter en zijn paard? Wij geven je alvast enkele leuke tips.

De zak van de Kerstman puilt uit!

Alt/cadeautips-ruiters-opbergtassen
Alt/nummer-1

OPBERGTASSEN EN -KOFFERS

Ruiters moeten vaak veel spullen met zich meenemen, een tas kunnen ze dus altijd wel gebruiken! 

We maken een onderscheid tussen:

- de verzorgingstas, om al het verzorgingsmateriaal voor je paard bij de hand te hebben, verkrijgbaar als vierkante tas, totebag of een stevigere tas.

- een draagtas, met een groter volume, voor het meenemen van een zadeldoek, een helm, ... Deze tassen zijn perfect voor ruiters die alles op orde willen hebben. Bovendien zijn ze erg handig voor ruiters die te kleine (of zelfs geen) transportbakken hebben en voor ruiters die regelmatig aan wedstrijden meedoen.

Alt/cadeautips-ruiter-paard
Alt/nummer-2

HULP BIJ DE DAGELIJKSE VERZORGING

Een ruiter doe je vaak een plezier door zijn geliefde paard in de watten te leggen. En dat kan op heel wat manieren. Door verzorgingsmateriaal te schenken, kan de ruiter nog beter voor zijn paard zorgen. Een zadeldek, een hoofdstel, peesbeschermers, ... kunnen ruiters niet alleen voor de dagelijkse verzorging maar ook tijdens wedstrijden gebruiken!

Uiteraard zijn er ook nog heel wat cadeaus waar je de ruiter zelf een plezier mee kunt doen: een cap, een jas, een nieuwe rijbroek...

Alt/cadeautips-ruiter-cadeaukaart
Alt/nummer-3

GEEF DE KEUZE CADEAU

Laat de ruiter zelf zijn keuze maken uit onze zadeldekken, hoofdstellen, helmen, kledij, ... 

De Gift Card is 2 jaar geldig en het bedrag kun je kiezen tussen 10 euro en 250 euro.

Bij ons vindt elk budget het perfecte cadeau om ruiter en paard gelukkig te maken!

ZAL JE MISSCHIEN OOK INTERESSEREN:

Tips
Alt/paardrijden-bij-koud-weer-teaser
Paardrijden is niet altijd even vanzelfsprekend. De winter is een lastig seizoen voor ruiters. Geen nood, het Fouganza-team geeft je wat tips en legt uit welke uitrusting aan je nodig hebt om de kou het hoofd te bieden.
Tips
Na alle regen die er de afgelopen maanden is gevallen, verlangen we allemaal sterk naar de lente. Maar voordat je met al het wachten op de terugkeer van het mooie weer de winterblues binnenlaat en je definitief overgeeft aan de depressie, vind je hieronder enkele elementen die je eraan zullen herinneren dat het in de winter nog niet zo slecht is als je denkt.
Tips
coaching paarden en ruiters
Een paardencoach coacht paarden. Met die logica, trok ik naar Kim Nuyens, een paardencoach en dierencommunicator. Al snel leerde ik dat mijn basisbeginsel toch fout was. Een paardencoach coacht mensen.
Tips
Mocht je er nog aan twijfelen: paardrijden is uitstekend voor de gezondheid! Het is een echte outdoorsport en heeft niets dan voordelen voor het lichaam.
Tips
paardendekens: enkele handige weetjes korte tekst
Je weet ongetwijfeld wat een paardendeken is. Je gebruikt het ongetwijfeld de hele winter lang, maar ken je ook alle eigenschappen en handigheidjes! We zetten ze even voor je op een rijtje. Je zal je paardendeken bekijken alsof het iets helemaal nieuws is!
NAAR BOVEN