COMBINEER DE FIETS MET ANDERE VERVOERSMIDDELEN IN BELGIË

Wil je de fiets combineren met andere vervoersmiddelen? Lees dan snel verder.

number1

WAAR KAN IK MIJN AUTO PARKEREN?

Het Brussels Gewest is momenteel eigenaar van 7 transitparkings, die samen 1.500 parkeerplaatsen tellen. De parkings moeten een oplossing bieden aan automobilisten die de wagen willen combineren met een ander vervoersmiddel.

parking_brussels_btwin
fietsen_tilt_btwin

KOPPEL HET NUTTIGE AAN HET AANGENAME!

Bus, metro, taxi of trein: alternatieven genoeg, maar het aanbod is niet altijd afgestemd op jouw behoeften. Technische storingen, menselijke fouten of stakingen gooien vaak roet in het eten en bezorgen je soms al een portie stress nog voor je werkdag begint. Bij Decathlon België zijn we ervan overtuigd dat mobiliteit geen probleem hoeft te zijn. Dat je rit naar het werk elke dag een plezier kan zijn. Zo kom je 's avonds na een lange werkdag ontspannen terug thuis. De oplossing: de fiets! Bij ons noemen we dat het "*TILT"-effect! 

fietsen_vouwfiets_tilt_btwin

SNEL EN COMPACT!

Heb je al eens aan een vouwfiets gedacht? Een vouwfiets is compact en past met een gemiddelde breedte van 26 cm makkelijk in de koffer van je wagen. Je bergt hem zonder problemen op in je appartement of onder je bureau. De wielen van 20'' zijn compact, maar toch comfortabel tijdens het fietsen. Dat merk je meteen als je over beschadigde of hobbelige wegen rijdt in het centrum. Doordat je geen parking moet zoeken en niet in de file staat, is een vouwfiets ook ideaal om je in de stad te verplaatsen.

ELECTRISCH IS ECONOMISCH!

Moet je wat verder rijden en/of heb je geen zin om zwetend op je werk aan te komen? Dan kan je ook een elektrische vouwfiets kiezen. Je moet minder hard trappen en fietst moeiteloos 25 km/uur. Zo geniet je van de voordelen van de fiets en bespaar je tegelijk tijd, energie en geld. 

Overtuigd? Kom dan eens een kijkje nemen in de Decathlon-winkel in jouw buurt. Je kan er gratis en volledig vrijblijvend onze fietsen uittesten. Het TILT-effect? Test It Love It!

DEZE ARTIKELS ZOUDEN JE OOK KUNNEN INTERESSEREN!

Tips
Naafversnellingen
De derailleur is het meest gebruikte transmissiesysteem voor stadsfietsen, maar naafversnellingen vormen een uitstekend alternatief. Dit systeem bestaat al meer dan een eeuw en biedt zowel weerstand als betrouwbaarheid en minimaal onderhoud bij dagelijks gebruik.
Tips
Je kind leren fietsen
Leren fietsen is een proces dat in verschillende stappen aangeleerd wordt, maar het evenwicht is uiteraard het eerste dat kinderen onder de knie moeten krijgen.
Tips
veelzijdige mountainbike
Nu het lente wordt, krijg je zin krijgen om eropuit te trekken, een weekendje de natuur in? Je wil beginnen mountainbiken en je hebt misschien zelfs al besloten om een fiets te kopen… maar welke? Hieronder enkele tips om je eerste keer op de trappers in goede banen te leiden.
NAAR BOVEN