16 Tips
Pages
#Everybodymoves
Maak kennis met Annelies, Eliza, Stephanie, Marie, Andréa en Geraldine, onze vijf ambassadeurs die jouw motiveren om (weer) te bewegen.
Lijkt je kleine schat soms een Duracell-konijn dat je amper kunt bijhouden? Dat is normaal! Voor hun tienerjaren tasten kinderen al hun fysieke mogelijkheden af. Gymnastiek is voor kinderen een uitstekende manier om stoom af te laten!
dans jongens
En wat als je je kleine jongen nu eens op dansles stuurt? 5 argumenten om je te overtuigen dat demi-pointes niet enkel iets voor meisjes zijn.
hip_hop_danse_premiere_lecon
Al jaren speelde ik met het idee om hiphop te dansen (met dank aan Benny B) maar ik durfde nooit de stap te zetten. Toen me een individuele les werd aangeboden, heb ik dus niet lang geaarzeld.
danse enfant
Omdat er meer is dan alleen klassiek ballet, geven we een overzicht van 5 dansstijlen voor de allerjongsten. Ideaal om het nieuwe schooljaar goed in te zetten!
Jouw kind op kamp
Ieder jaar gaan er weer vele duizenden kinderen op kamp. Voor sommige ouders is het op kamp gaan toch vaak een moeilijke periode, en zeker als het de eerste keer is dat je kinderen alleen weg gaan. Steven Gielis van Zitdazo weet raad !
hoe kies ik een balletoutfit
Van de eerste balletles tot de hoogste graad, één ding kun je absoluut niet missen voor ballet: een balletpakje! Die tijdloze klassieker, in diverse kleuren, heeft nog een mooie toekomst voor zich. Maar hoe kies je het juiste?
hoe balletschoenen kiezen
Draaien, pirouettes maken en entrechats uitvoeren ... daarvoor kun je maar beter balletschoenen hebben die perfect comfortabel zitten. Trek dus wat tijd uit om ze goed te kiezen… Volg onze gids!
NAAR BOVEN