DE VOUWFIETS: VOOR JOU PLOOIT HIJ ZICH DUBBEL

De eerste keer dat je een vouwfiets zag, stelde je misschien de 'waarom'-vraag? En daarna werd het duidelijk.Iets overhaalde je. Maar waarom koos je precies voor een vouwfiets?

vouwfiets

VOOR ZIJN APARTE STIJL

Met zijn kleinere wielen dan normaal (20 inch tegen 26), heeft de vouwfiets een aparte stijl in de 'urban jungle'.Samen zien jullie er meteen geweldig uit. Maar wat belangrijker is, met je vouwfiets kom je overal: dan rij je op het fietspad, dan op de weg en in het weekend maak je een langere tocht in het groen!

vouwfiets

OMDAT HIJ ONDER JE BUREAU PAST

Terwijl je collega's een plaatsje zoeken in de fietsenstalling, zet jij je vouwfiets onder je bureau. Niemand die hem ziet.Zo win je niet alleen tijd, je hebt ook minder stress: volgens de laatste statistieken is er nog nooit een fiets gestolen op de vierde verdieping van het gebouw waar jij werkt...

VOUWFIETS

OM HET FIETSCOMPARTIMENT IN DE TREIN TE VERMIJDEN

Als je ooit al gebruik hebt gemaakt van het fietscompartiment van de TGV (of een andere trein) weet je wat ik bedoel... Gelukkig neemt je vouwfiets minder plaats in dan een koffer of een kinderbuggy. Je kunt hem dus moeiteloos overal meenemen.  

vouwfiets

OM HEM MEE OP BOOTTRIP TE NEMEN

Dit is wellicht niet de eerste reden die in je opkwam ... tenzij je de trotse bezitter van een boot bent en graag aan wal wilt kunnen fietsen.Want dan had je zeker gedacht: "Een klassieke fiets past niet op mijn boot, maar een vouwfiets daarentegen kan makkelijk mee in de cabine!". Ahoi!

OMDAT HIJ IN DE DRESSING PAST

Misschien heb je geen boot, maar wel een dressing? Of een kleerkast? Dan heb je al snel gezien dat een vouwfiets hier makkelijk ingaat! En dat je dus een zorg minder hebt: een fiets die droog en warm is opgeborgen, geraakt minder snel beschadigd!

vouwfiets

OM DE LIFT TE KUNNEN BLIJVEN NEMEN

Je hebt alle moeite gedaan om een dakappartement te vinden in een gebouw met een lift ... Dan wil je toch niet je fiets via de trap naar boven dragen? Welnu, ook in de lift is je vouwfiets je beste maatje.

OM TE KUNNEN SPORTEN WAAR EN WANNEER JE WILT

Je wou altijd opnieuw gaan sporten. Maar... je had altijd wel een excuus: geen tijd, de kinderen, de regen, vermoeidheid, het werk, enz. Dat verandert met de vouwfiets, want nu kun je sporten waar en wanneer je wilt. Meer nog: je kunt steeds van mening veranderen! 's Ochtends vertrek je fris en monter met de fiets. 's Avonds ben je uitgeteld en neem je het openbaar vervoer of ga je carpoolen! Met je vouwfiets heb je duidelijk de juiste keuze gemaakt!

NAAR BOVEN