DOMYOS E-CONNECTED: ALTIJD VERBONDEN MET JE SPORT!

Je kunt er onmogelijk naast kijken: smart voorwerpen zijn overal. Je kunt nu ook smart sporten, met verschillende producten die het leven eenvoudiger maken en je training vaak ook nog leuker maken.

number_1

SMART SPORTEN, WAT IS DAT?

Smart sporten betekent dat je jouw sport, welke sport dat dan ook is, beoefent met behulp van een smart product dat vaak gekoppeld is aan een mobiele app. Dit type product vind je overal terug tussen het sportmateriaal: horloges of banden voor verschillende delen van je lichaam (pols, enkel, arm, dij, ...), kledij of zelfs fitnesstoestellen, zoals een loopband.

Smart producten begeleiden sporters dagelijks op hun training. Ze maken het met name eenvoudig om allerlei parameters te meten:

- Gezondheidsgerelateerde data: het aantal verbrande calorieën, de hartslag, het hydratatieniveau, de spiervermoeidheid, de elektrische activiteit die je tijdens het bewegen produceert...

- Trainingsgerelateerde data: de belaste spieren, de duur van de oefening, de afgelegde afstand, het aantal reeksen dat je voor elke oefening hebt uitgevoerd, het aantal stappen dat je hebt gezet of zwemslagen die je hebt gezwommen, de trapfrequentie op de fiets, de snelheid en versnelling van je bewegingen...

Allemaal nuttige informatie waarmee sporters hun prestaties kunnen evalueren.

number_2

5 GOEDE REDENEN OM EEN SMART SPORTER TE WORDEN

OPVOLGING VAN JE TRAININGEN

Met smart producten worden je prestaties van dag op dag geregistreerd. Zo kun je precies in de gaten houden hoe je vooruitgaat en je trainingssessies met elkaar vergelijken op basis van de verzamelde gegevens, of ze delen met andere sporters.

TRAININGEN À LA CARTE

Als je een smart sporter wordt, heb je ook talloze volledige trainingsprogramma's tot je beschikking die speciaal zijn afgesteld op jouw doelstelling (afvallen, een strakker lichaam, meer uithoudingsvermogen...) en jouw niveau. Met sommige apps kan je zelfs je eigen trainingsprogramma samenstellen!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Sommige smart toestellen werken als een eenvoudige sensor die tijdens je oefeningen gegevens registreert en weergeeft, maar andere zijn waarlijke coaches met vocale aanwijzingen, aanmoedigingen, herinneringen om te gaan trainen... Deze coaching maakt je training leuker en gevarieerder en is dus een uitstekende motivatie om je training vol te houden en zo je doelen te bereiken!

EEN PREVENTIEF HULPMIDDEL

Smart producten bieden je gegevens aan die nuttig kunnen zijn voor het beperken van vermoeidheid en het voorkomen van blessures (hydratatieniveau, hartslag, spiervermoeidheid...). Sommige waarschuwen de gebruiker zelfs als hij de grenzen van zijn lichaam heeft bereikt!

24U/24 BEHEER

Activiteitsopvolgers houden je dagelijkse activiteit bij, maar werken ook 's nachts om bijvoorbeeld je slaapcycli te analyseren. Met deze gegevens kan je tussen je trainingen door sneller herstellen.

Met smart sporten heb je dus apps binnen handbereik om je vooruitgang op te volgen en met de volledige en persoonlijke trainingsprogramma's zal je je doelstellingen gemakkelijker bereiken. Het is vanuit dit standpunt dat Domyos bijvoorbeeld de app e-Connected heeft ontwikkeld, die verbonden is met jouw fitnesstoestellen.

DOWNLOADEN DE APPLICATIE E-CONNECTED !

NAAR BOVEN