DRAAG ZORG VOOR JE TENT! 

Dertien jaar na de lancering van onze allereerste pop-up tent zetten we nog elke dag 100% in op innoverende en gemakkelijke kampeer oplossingen. Zo willen we jou die onvergetelijke nacht in de natuur bezorgen, dichtbij de plek van je sport. Er geldt maar 1 hoofdregel :  “Respect voor ons enige speelterrein: de vrije natuur”. Zorg dragen voor de planeet, da’s teamsport, dat doen we samen. Wij nemen al een aanzet met de acties, kop jij ‘m nog binnen? 

MEET THE DESIGNERS !

Je houdt het niet voor mogelijk, maar achter elk product schuilt heel wat denkwerk en een goed ontwerp. Elke dag werken onze designers aan hun missie om tenten te ontwikkelen die bij elke type kampeerder past. De basisfunctie van al onze  tenten is jou tegen wind, zon en regen te beschermen. Daarom worden ze in een laboratorium onder reële omstandigheden getest en gevalideerd.

WE BESCHERMEN JE TEGEN WATER...

Met een douchetest bootsen we regenbuien na van 120 tot 450 liter per uur per m², wat overeenkomt met een paar langdurige zware stortbuien. We plaatsen vochtsensoren op de meest doorlaatbare zones en letten erop dat geen druppel de tent binnendringt.

WE BESCHERMEN JE TEGEN DE WIND

Om onze tenten 100 % windbestendig te verklaren, laten we hen gesimuleerde windvlagen ondergaan van 50 tot 70 km/u. in een klimatologische windtunnel.
Heel wat werk voor zo'n kleine tent.. 

waste free camping tips

OEPS...

Hoewel alle tenten vervaardigd worden uit de beste materialen, kunnen ongelukjes altijd gebeuren. Geen paniek. Het is zo gefixt!
Al eens een kijkje genomen bij de vervangstukken in onze kampeer-webshop? Gaatje plakken, tentzeil vervangen, we zijn er voor jou!

 

ATELIER

Denk je na je vakantie dat er wat schort aan je tent? Denk dan zeker niet te snel dat je toe bent aan een gloednieuw exemplaar. Ook bij het onderhoud van je tent kunnen wij je helpen! Wij kunnen de ‘elastieken’ vervangen en de stokken in glasfiber op maat zagen in de winkel. Heb je een opblaasbare tent? Bij een gaatje vervangen we de luchtkokers in een oogwenk. Je tent nog in orde maar je tentzak ontbreekt? Voor jou hebben we oplossingen op maat.

GARANTIE GARANTIE !

Toch niet tevreden? Op al onze tenten geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon geldt als aankoopbewijs).
Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel. 

10 X BETER ZORG DRAGEN VOOR JE TENT 

   

Wie zorg draagt voor zijn materiaal, draagt mee zorg voor de planeet! 
Deze onderhoudstips laten je tent dubbel zo lang meegaan !

NAAR BOVEN