26 Tips
Pages
teaser
Thibaud Geerinckx is de Belgische Subea-ambassadeur. Samen met zijn vriendin Juliette bracht hij een onvergetelijk bezoek aan Mosiah Arthus, zijn enthousiaste collega in duikparadijs Martinique.
Advies hoe kies je duikvinnen subea decathlon
Duikvinnen zijn een integraal onderdeel van je duikuitrusting, maar welk type past het beste bij jou? Hoe kies je de juiste duikvinnen?
Hoe kies je een duikbril?
De juiste snorkel- of duikbril voor diepzeeduiken of harpoenvissen kiezen is heel belangrijk om ten volle van je ontdekkingstocht in zee te genieten. Ontdek hier onze tips om de juiste duikbril voor jouw activiteit te kiezen!
tips-voor-het-aantrekken-van-je-wetsuit
Heb je bij het controleren van je neopreen wetsuit een winkelhaak of scheur gevonden? Myriam, de ontwerpster van onze neopreen wetsuit, legt je uit hoe je hem kunt repareren!
vet-de-rits-van-je-semi-droogpak-goed-in
Het is heel belangrijk om je duikpak goed te onderhouden, en dat geldt ook voor de rits! Bekijk hier onze tips over het invetten van de rits van je semi-droogpak.
je-trimvest-onderhouden
Een trimvest is essentieel voor een duiker om je onderwater voort te bewegen. Denk aan je veiligheid en onderhoud je trimvest regelmatig!
protect your playground surf
Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze favoriete sporten op zee, moeten we zorg dragen voor haar. Ontdek hoe jij kan helpen in de strijd tegen plastics in zee !
NAAR BOVEN