18 Tips
Pages
decathlon coach
Alles wat je wilde weten over sport-apps die je ook coachen. Wees gewaarschuwd: als je nog twijfelt of dat wel iets voor jou is, krijg je na het lezen beslist zin om ermee te starten ;-)
Smartwatch gps-horloge gps hiking horloge cardio gps gps-horloge running
Ben je op zoek naar een smartwatch of een gps-horloge voor running of multisport? Ontdek onze tips om het gps-horloge te vinden dat bij je past!
Ben je een sportieve fietser of kies je de fiets om te pendelen of een tochtje met het gezin te maken? Een fietscomputer is steeds een handig hulpmiddel! Wij helpen je alvast graag bij het maken van de juiste keuze!
feedback geven op decathlon coach
Als je feedback achterlaat op Google Play of via de Apple Store, dan werkt het hele team samen om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We willen graag van je horen...
gsm coaching-app
Je hebt meerdere coaching-accounts en je zou graag al je activiteiten in één handig overzicht kunnen bekijken... welnu, dat is voortaan mogelijk met Exercisync! Synchroniseer al je accounts en bekijk al je activiteiten op Decathlon Coach.
running oortjes
Velen onder jullie laten ons weten dat jullie graag hardlopen, wandelen, fietsen en dansen op muziek. Wist je dat je bij het sporten je muziekapps kan gebruiken?
NAAR BOVEN