57 Tips
Pages
brassiere de sport
Een goede uitrusting is heel belangrijk om goed te kunnen sporten. En om helemaal te kunnen opgaan in je cardioworkout, is een sportbeha echt onmisbaar, dames!
cardio pendant les vacances
Ben je zo verknocht aan je cardiotraining dat je zelfs op vakantie niet zonder kunt? Wij geven je enkele tips om verder te trainen als je er even tussenuit bent …
choisir son leggin
Materiaal, taille, elasticiteit, ondoorzichtigheid... De juiste legging om cardiofitness te beoefenen moet aan veel eisen voldoen!
pineapple
Of je nu wil letten op je lijn of gezonder wil gaan eten, er bestaan verschillende voedingsdiëten op de markt. Maar hoe kies je nu het dieet dat het best bij je past?
Buikspierbank
Buikspieroefeningen doen om een platte buik te krijgen, is prima ... Op voorwaarde dat je het juist aanpakt! Lees de tips van onze spiertrainingsexpert om te begrijpen waarom.
hoe-leg-je-de-juiste-hardloopdoelen-vast
We kennen (bijna) allemaal de frustratie die ontstaat als we de doelen die we onszelf gezet hebben maar niet kunnen bereiken. Maak tijd om jezelf beter te leren kennen om een programma te kunnen opstellen die perfect is afgesteld op jouw hardloopniveau.
Fitness-couple-magazine
Ondanks hun verschillende ritmes, en tussen het harde werken en de andere sporten en hobby’s door. Ook gezonde voeding zien ze als een gezamenlijke uitdaging, met elk hun eigen doel.
NAAR BOVEN