82 Tips
Pages
Eliza Pjetri
Ze bracht nieuwe routine in haar leven door vroeg op te staan. Eliza schreef ook een e-book dat jou kan helpen met sportmomenten in te plannen en doelen te behalen. Je ontdekt alles in onderstaand artikel!
#Everybodymoves
Maak kennis met Annelies, Eliza, Stephanie, Marie, Andréa en Geraldine, onze vijf ambassadeurs die jouw motiveren om (weer) te bewegen.
Als je niet wil afhangen van het weer, is een loopband ideaal om thuis regelmatig aan duurtraining te doen. Ontdek drie goede redenen om je loopdoel te bereiken op jouw ritme!
choisir_son_rameur_domyos
Voor een complete training is er niets beter dan een roeitrainer. Het is het ideale toestel om je uithoudingsvermogen en je spieren mee te trainen en is daarbij bijzonder efficiënt. Ontdek onze tips voor het kiezen van de juiste roeitrainer voor jou.
roeitrainer cardio DOMYOS
Hoewel hij in fitnesscentra soms in een hoekje wordt geduwd, heeft een roeitrainer heel wat voordelen voor je fysieke gezondheid! Waarom moet ook jij een roeitrainer gebruiken? Dat vertellen we je in dit artikel!
CARDIOTRAINING
Heel wat! Cardiofitness, zeg maar fitnessen om aan je uithoudingsvermogen te werken, maakt je hart sterker en regelt je hartslag. Maar weet dat deze activiteit ook nog tal van andere voordelen heeft. En die zijn niet van de minste!
HOE DOELTREFFEND TRAINEN OP DE CROSSTRAINER?
De crosstrainer is de cardiovasculaire kompaan bij uitstek om calorieën te verbranden, aan je coördinatie te werken en je hele lijf doeltreffend en blijvend te verstrakken. Wij hebben een paar handige tips voor je verzameld om hem optimaal te gebruiken, naargelang je doelstellingen.
doelen met je loopband
Meer uithoudingsvermogen? Afvallen? Je grenzen verleggen? Wat je doel ook is, met de loopband kan je het bereiken.
NAAR BOVEN