GEEF EEN 'AUM' CADEAU AAN EEN YOGI(NI) DEZE KERST!

Van yogabolsters voor meditatie tot yogamatjes die je kan gebruiken voor een sessie op het strand. In dit lijstje vind je hét perfecte cadeau waar elke yogi blij van wordt...

yogamat kerstcadeau

1. Een yogamat

 Een mat is een belangrijk onderdeel in de gearlist van elke yogi. Een mat met veel grip is een topkeuze voor iemand die dynamische yoga doet, want het helpt hen niet uit te glijden bij tricky poses. Een dikke mat is heel comfortabel en zodus aangenaam voor zachtere vormen van yoga. Voor de allerkleinste yogi's in je familie raden we een kindermat aan. De geprinte illustraties op onze kindermatten nodigen uit tot het experimenteren met tal van poses. 

 

draagtas yogamet

2. Een draagtas voor je mat

Een yogamat transporteren per fiets naar de yogales kan wel eens een uitdaging zijn. Ook wie een yogamat mee wil nemen op reis wordt op de proef gesteld bij het inpakken. Een draagtas voor een yogamat maakt het leven zoveel makkelijker 
 

Zafu voor meditatie

3. Een zafu 

Dit meditatiekussen biedt zitcomfort aan elke yogi die lang op dezelfde plek wil zitten. Een mooi cadeau voor een yogi die op zoek is naar meer ZEN in zijn/haar leven. Bovendien zijn onze meditatiekussens van 100% biologisch katoen!

Yogablokken

4. Een yogablok 

Een yogablok biedt veel steun in elke practice. De synthetische blokken uit mousse zijn licht en bieden subtiele steun bij bepaalde moeilijke poses. Yogablokken uit kurk zijn iets steviger en bieden grip en stabiliteit bij tal van dynamische yogastijlen, je koopt ze best in paar. 

yogariem

6. Een yogariem 

Een yogariem is het ideale hulpstuk voor beginnende yogi's die oefenen op hun flexibiliteit. Een yogariem is het ideale kleine pakje onder de kerstboom, lekker compact en helemaal eco-designed by Decathlon. 

antisliphanddoek

7. De antisliphanddoek 

Een yoga-handdoek kan zowel dienen als mat of als bescherming om op je mat te leggen (om hygiënische reden). 
 De microvezels absorberen zweet, en da's ideaal voor Hot Yoga en Bikram Yoga. De mat met exotische print werd trouwens speciaal ontwikkeld voor alle travelyogi's onder ons! 

 

 

yogamat spray

8. Een matspray 

Onze matspray is helemaal "Made in France” en werd ontwikkeld met essential oils. De meest natuurlijke manier om je mat proper te houden. 

Wat je budet ook is, je vind vast wel het perfecte yogacadeau in onze webshop.

#disconnecttoselfconnect tijdens de feesten en een fijne vakantie!

Vanwege de hele Decathlon Yoga-familie

NAAR BOVEN