36 Tips
Pages
voordelen voor je lichaam en geest
Zelden heeft een sport zoveel voordelen voor je lichaam en geest als golfen. Bovendien ontdek je tegelijk de natuur, en is het nog gezellig ook! Dit zijn vijf voordelen van golf voor je gezondheid. Redenen genoeg om de greens te gaan veroveren.
golf kinderen
Hoe weet je of je kind graag zal golfen als hij/zij het nog nooit gedaan heeft? Niets beters dan een initiatie om daarachter te komen! Met drie eenvoudige, ludieke oefeningen kun je een kind in 30 minuten de voornaamste fases van het golfen laten ontdekken.
Hoe draag je je golftas?
Wil je je golftas dragen tijdens je parcours? Wandelen en je tas dragen, dat kan tellen als opwarming! Veel golfers krijgen echter last van hun rug, na al die kilometers. Het is dus belangrijk om jezelf zoveel mogelijk te sparen.
L'etiquette au golf
Net als de snelwegcode kan de etiquette van de golfer na verloop van tijd worden vergeten. Herinner jij je de regeltjes nog? Test je kennis en gezond verstand met deze 10 vragen!
sportief cadeau
Het vinden van het ideale cadeau begint bij het stellen van de juiste vragen: wat doet hen stralen? Wat zijn hun hobby's, smaken, persoonlijkheid? Voelen ze zich het beste in de stad, in de natuur of aan de zee? Zijn ze een fan van rust en welzijn of juist van hevige sensaties? Hier vind je een cadeau voor elk profiel!
thumbnail-schoen-golf
10 kilometer wandelen over gras en zand, door waterplassen, en dat terwijl je golf speelt. Zorg ervoor dat je voeten tegen een stootje kunnen! Lees hier onze tips om de juiste golfschoenen te kiezen.
NAAR BOVEN