17 Tips
Pages
peuter- en kleutergym
Kan je kleine niet stilzitten? Misschien is ze wel een geboren gymnaste. Ontdek samen met je kind de peuter- en kleutergym, een sport die ontstaan is om de psychomotorische kwaliteiten van kinderen te ontwikkelen.
danse enfant
Omdat er meer is dan alleen klassiek ballet, geven we een overzicht van 5 dansstijlen voor de allerjongsten. Ideaal om het nieuwe schooljaar goed in te zetten!
Jouw kind op kamp
Ieder jaar gaan er weer vele duizenden kinderen op kamp. Voor sommige ouders is het op kamp gaan toch vaak een moeilijke periode, en zeker als het de eerste keer is dat je kinderen alleen weg gaan. Steven Gielis van Zitdazo weet raad !
hoe kies ik een balletoutfit
Van de eerste balletles tot de hoogste graad, één ding kun je absoluut niet missen voor ballet: een balletpakje! Die tijdloze klassieker, in diverse kleuren, heeft nog een mooie toekomst voor zich. Maar hoe kies je het juiste?
hoe balletschoenen kiezen
Draaien, pirouettes maken en entrechats uitvoeren ... daarvoor kun je maar beter balletschoenen hebben die perfect comfortabel zitten. Trek dus wat tijd uit om ze goed te kiezen… Volg onze gids!
hoe kies ik maat balletkleding
Voor optimaal dansplezier en om de vaak moeilijke passen goed te kunnen uitvoeren, is een goede uitrusting heel belangrijk. En balletkleding die perfect zit. Wij geven je goede raad!
Zumba krijgt steeds meer aanhangers en verovert momenteel de fitnesszalen. Lees hier waarom de opgang van zumba niet te stuiten is ...
Jongen core sterkte
Laten we eerlijk zijn, een strak lijf, dat willen we allemaal. Maar weet je wat nog beter is? Een goede core stability, jawel! Daarmee zorg je ervoor dat je lichaam gezond, krachtig en in balans is. Het leuke is dat je met enkele relatief eenvoudige oefeningen je core stability stap voor stap verbetert. Lees verder om het allemaal te ontdekken.
training met een body power
Dankzij de Body Power van Domyos heb je een doeltreffende spiertraining van het hele lichaam. Verstevig de diepe buikspieren, de biceps, de schouders en de dijen. Domyos stelt je video-oefeningen voor met de commentaar van de sportcoaches van de Domyos Club zodat je de Body Power optimaal leert gebruiken.
Sporten en knieproblemen
Intensief aan sport doen aan aantal knieproblemen kan veroorzaken die vaak lastig te genezen zijn, lang duren en de bewegingen in het dagelijkse leven hinderen. Decathlon geeft je meer uitleg en advies
NAAR BOVEN