24 Tips
Pages
Lyna - Photo by Morgane Gielen
9 jaar geleden werd de hormonale aandoening PCOS vastgesteld bij Lyna. Sinds anderhalf jaar geniet ze eindelijk opnieuw echt van sport en van haar lichaam. Dit artikel maakt deel van de webreeks Body Positivity & Fitness.
dans jongens
En wat als je je kleine jongen nu eens op dansles stuurt? 5 argumenten om je te overtuigen dat demi-pointes niet enkel iets voor meisjes zijn.
hip_hop_danse_premiere_lecon
Al jaren speelde ik met het idee om hiphop te dansen (met dank aan Benny B) maar ik durfde nooit de stap te zetten. Toen me een individuele les werd aangeboden, heb ik dus niet lang geaarzeld.
peuter- en kleutergym
Kan je kleine niet stilzitten? Misschien is ze wel een geboren gymnaste. Ontdek samen met je kind de peuter- en kleutergym, een sport die ontstaan is om de psychomotorische kwaliteiten van kinderen te ontwikkelen.
danse enfant
Omdat er meer is dan alleen klassiek ballet, geven we een overzicht van 5 dansstijlen voor de allerjongsten. Ideaal om het nieuwe schooljaar goed in te zetten!
Jouw kind op kamp
Ieder jaar gaan er weer vele duizenden kinderen op kamp. Voor sommige ouders is het op kamp gaan toch vaak een moeilijke periode, en zeker als het de eerste keer is dat je kinderen alleen weg gaan. Steven Gielis van Zitdazo weet raad !
NAAR BOVEN