HET MERK ITIWIT

DE GEBOORTE VAN HET MERK ITIWIT

Itiwit is het nieuwe merk van Decathlon voor peddelsport, stand up paddle en kajak.

Meren zijn een onuitputtelijke bron van ontdekkingen en avontuur... Als je je met een stand up paddle of een kajak op het water begeeft, kom je op ontoegankelijke plekjes en bekijk je landschappen op een totaal nieuwe manier. Om het genot en de vele voordelen van kajakken en suppen voor iedereen toegankelijk te maken, bedenkt enontwikkelt het merk Itiwit producten die je leven zowel op als uit het water aangenamer en veiliger maken.

number_1

WAAR HAALDEN WE DE NAAM ITIWIT?

"ITIWIT" is een samentrekking van "ITInéraire", Frans voor reisweg, en "InuÏT", de naam van de bewoners van de Noordpool en van Groenland, die duizenden jaren geleden de eerste kajak ontwierpen! In maart 2015 kreeg het project om een merk voor "peddelsporten" op te richten, groen licht. Itiwit was de naam van de eerste opblaasbare Tribord-kajak, die in 2014 op de markt kwam. Itiwit wil stand up paddling en kajakken nog meer ingeburgerd krijgen met compacte producten.

number_2

WIE ZIJN WIJ?

BIJ ITIWIT IS DE OCEAAN ONZE WERKPLEK!

Ons team bestaat uitsluitend uit mensen met een passie voor peddelsport en is gedreven door de wil om die passie te delen. We willen deze sport democratiseren, zodat zoveel mogelijk mensen mee met ons het water op kunnen! In Hendaye, in de baai van Txingudi, bedenkt ons team van ingenieurs, ontwerpers en prototypemakers in een zee van ruimte de producten van de toekomst, die nauw aansluiten bij de behoeften van de gebruikers.

IRWIN - BRAND LEADER VAN ITIWIT
Gepassioneerd door stand up paddle en kajak

number_3

PRODUCTEN VAN HET MERK ITIWIT

ONTDEK HET GAMMA STAND UP PADDLES EN KAJAKS
kajak-itiwit
KAJAKS
sup-itiwit
STAND UP PADDLE
zwemvest-itiwit
ZWEMVESTEN
wetsuit-itiwit
WETSUITS EN SCHOENEN
NAAR BOVEN