HOE KIES IK EEN GOLFSCHOEN?

Golfschoenen met spikes of zonder? Voor droge of natte omstandigheden? Vind hier de belangrijke punten om de juiste golfschoen te kiezen!

Het belangrijkste bij het kiezen van een golfschoen is dat je de juiste zool hebt bij het type ondergrond waarop je gaat spelen.

WELKE TYPE GOLFSCHOENEN ZIJN ER EN WAAROM?

GOLFSCHOENEN DIENEN ERVOOR OM OPTIMALE GRIP EN COMFORT TE HEBBEN TIJDENS HET GOLFEN. DE SPIKES ZORGEN VOOR DE GRIP ZODAT JE NIET GAAT GLIJDEN TIJDENS JE SWING.
golf_schoenen_spike
GOLFSCHOENEN MET SPIKES

Golfschoenen met spikes hebben meer grip in natte omstandigheden. De spikes zorgen ervoor dat uw stabiliteit en comfort, de schoenen zijn vaak ook waterdicht zodat u geen natte voeten krijgt. 

golf_schoenen_zonder_spike
GOLFSCHOENEN ZONDER SPIKES

Golfschoenen zonder spikes zijn meer voor droge omstandigheden, in de zomer bijvoorbeeld. Hiermee loop je comfortabeler en heb je ook voldoende grip, als het erg nat is dat zal de grip minder worden. Het voordeel is dat de golfschoenen zonder spikes vaak lichter zijn en hierdoor fijner om 18 holes mee te lopen.

Albert

Productmanager golfschoenen

In verband met de ochtendmist of dauw, kun je het best kiezen voor waterdichte golfschoenen zodat je de hele dag comfortabel kan blijven golfen. 

NAAR BOVEN