HOE KIES JE EEN PAAR BASKETBALSCHOENEN VOOR EEN VOLWASSENE?

Schoenen zijn een essentieel onderdeel van je basketbaluitrusting! Tarmak helpt je om een model te kiezen dat perfect geschikt is voor je gebruik, of dat nu voor trainingen of wedstrijden is. Beginner, halfgevorderde of gevorderde? Hoog, middelhoog of laag model? Wij vertellen je hoe je de juiste schoenen kiest.

number_1

NAARGELANG HET MODEL

lage basketbalschoenen
LAAG MODEL
middelhoge basketbalschoenen
MIDDELHOOG MODEL
hoge basketbalschoenen
HOOG MODEL
number_2

NAARGELANG HET NIVEAU

hk basketbalschoenen heren
BEGINNER

Je speelt 1 keer per week, je sessies duren gemiddeld 1 uur

HALFGEVORDERDE

Je speelt 2 tot 3 keer per week en je sessies duren minstens anderhalf uur

EXPERT

Je speelt minstens 3 keer per week en je sessies duren ongeveer 2 uur

ONTDEK ONZE VERSCHILLENDE KEUZEWIJZERS

Tips
basketball_femmes_joueuses_florence_delmée_tarmak
Florence Delmée, speelster en vurig liefhebster van de oranje bal, werkt bij Decathlon. Ze draagt haar steentje bij aan de ontwikkeling van het nieuwe aanbod voor dames van Tarmak, ons nieuwe basketbalmerk.
Tips
se muscler pour le basketball
Wil je wat meer spieren kweken om beter te kunnen basketballen? Ben je op zoek naar een manier om je spieren op te warmen voor de wedstrijden? Ontdek onze spierversterkende oefeningen.
Tips
jongen street basketbal
Je hebt moeite om te scoren met je linkerhand? Of het lukt je niet om al dribbelend door een pressing te geraken? Geen nood, je hebt nog je hele basketbalcarrière om aan je techniek te werken. Een paar technische gebreken wil niet zeggen dat je geen positieve inbreng kunt hebben in je team tijdens een wedstrijd.
Tips
kleding van basketball
Om te trainen en in goeie omstandigheden deel te nemen aan competitiewedstrijden moet een basketspeler comfortabele en aangepaste kleding dragen. Wanneer je tijdens het basketten niet de juiste kledij draagt, heb je daar tijdens het spelen last van en voel je je ongemakkelijk. Een sportuitrusting moet de prestaties bevorderen en niet tegenwerken. Hierbij een aantal tips met betrekking tot basketbalkleding:
Tips
groupswerk sport basketball
Basketbal is een leuke teamsport die snelheid en behendigheid combineert. Maar, net zoals bij talloze andere activiteiten, kun je je tijdens het spelen blesseren. Een slecht of nauwelijks behandelde blessure kan al snel erger worden of steeds terugkeren, een slecht teken voor de rest van je seizoen. Er zijn een aantal trucjes die veel verschil kunnen maken in het voorkomen en behandelen van kleine ongemakken.
NAAR BOVEN