HOE KIES JE DE JUISTE ZWEMKLEDIJ VOOR HEREN?

Wat je doelstellingen in het zwemmen ook zijn, zonder de juiste uitrusting zal het moeilijk worden om ze te bereiken. Het begint al bij de zwemkledij die je draagt. Nabaiji, het zwemmerk van de groep DECATHLON, geeft je tips om de juiste zwembroek te kiezen.

De keuze voor een zwembroek hangt af van twee criteria: je niveau en je noden.

number_1

HET GEBRUIKSNIVEAU

zwemkledij heren expert
EXPERTNIVEAU

Gevorderde zwemmers willen vooral hun lichamelijke conditie en prestaties verbeteren. Ze beheersen dan ook de vier slagen.

zwemkledij heren halfgevorderd
NIVEAU HALFGEVORDERDEN

Halfgevorderde zwemmers doen aan zwemsport omdat ze hun spierkracht en techniek willen verbeteren. Ze beheersen twee tot vier zwemslagen.

zwemkledij heren beginner
BEGINNERSNIVEAU

Beginnende zwemmers willen vooral genieten van hun sessie en zich op hun gemak voelen in het water. Ze beheersen één of twee zwemslagen.

number_2

WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS BEGINNEND ZWEMMER?

Als beginnend zwemmer wil je vooral een comfortabele zwembroek, waarin je je op je gemak voelt tijdens het zwemmen. Zwemkledij voor beginnende heren bestaat in drie vormen:  

 

zwemkledij heren beginner
Zwemslip
zwemkledij heren beginner
Zwemboxer
zwemkledij heren beginner
Zwemshort
number_3

WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS HALFGEVORDERD ZWEMMER?

Halfgevorderde zwemmers willen zwemkledij die steun biedt bij de zwembewegingen en die zeer chloorbestendig is. Dat is echt belangrijk als je regelmatig gaat trainen. Hier stellen we twee soorten zwemkledij voor: 

zwemkledij heren halfgevorderd
Zwemboxer
zwemkledij halfgevorderde heren
LANGE ZWEMBOXER VOOR MEER STEUN
number_4

  WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS GEVORDERD ZWEMMER VOOR JE TRAININGEN?

Ervaren zwemmers willen kledij met voldoende bewegingsvrijheid die zeer chloorbestendig is, een echte must voor intensieve trainingen. Hier stellen we drie soorten zwembroek voor: 

zwemkledij heren expert
Zwemslip
zwemkledij heren expert
ZWEMBROEK MET BREDE ZIJKANT
zwemkledij heren expert jammer
JAMMER
number_5

WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS GEVORDERD ZWEMMER VOOR JE WEDSTRIJDEN?

Zeer ervaren zwemmers gebruiken jammers die speciaal ontwikkeld werden voor wedstrijden en die goedgekeurd zijn door FINA. Ze bieden een heel goede hydrodynamiek en een goede ondersteuning voor de spieren, om beter door het water te glijden. Zo verbeter je je tijden en je prestaties.

zwemkledij heren wedstrijden
NAAR BOVEN