JULIETTE, ASSISTENT-PRODUCTMANAGER NORDIC WALKING

Ik ben Juliette en ben gepassioneerd door handball. Ik ben nog maar 22 jaar, maar ben al 11 jaar gebeten door de sportmicroben ...

     Mijn familie heeft bijgedragen tot wie ik vandaag ben. Ik heb het geluk gehad altijd omringd te zijn geweest door mijn naasten, er werd naar mij geluisterd en ik werd begeleid in mijn keuzes. Maar ook mijn sportbeoefening heeft mij veel geleerd: vertrouwen, jezelf leren overtreffen, solidariteit, teamspirit, volharding ...

     In het handbal zeggen ze dat "een wedstrijd nooit écht gedaan is". Je mag niets laten liggen en er altijd volledig voor gaan. Voor mij geldt die regel net zo goed op het terrein als in mijn professionele leven.

     Ik kwam bij Newfeel terecht tijdens mijn master Business School. Toen men over het project sprak, voelde ik me meteen aangetrokken. Ik hield van het idee om het voor alle Fransen mogelijk te maken om aan nordic walking te doen, en had maar één ding voor ogen: me 100% smijten! En weet je wat? Ik heb nergens spijt van! Ik heb het geluk een fenomenaal team te hebben gevonden, verenigd en gemotiveerd. Allemaal samen zijn we bereid om bergen te verzetten om onze wandelaars tevreden te stellen. En persoonlijk beleef ik een overwinning, of de vreugde van een overwinning, alleen als we als team hebben samengewerkt. Bovendien leer ik hier elke dag bij, krijg ik meer verantwoordelijkheden, en word ik elke keer weer opnieuw voor een nieuwe uitdaging gezet, heerlijk! Ik hou van ondernemen en van het opstarten van nieuwe projecten. Het moet in mijn bloed zitten: ik kom uit een gezin van handelaars. 

     Vandaag voel ik me meer dan ooit goed in mijn vel en ben ik bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik hou van sporten, ik hou van walking en ik ben hyper enthousiast als ik eraan denk dat ik deel uitmaak van het Newfeel-avontuur.

     Voor ik afsluit, wil ik graag dit prachtige citaat van Nelson Mandela met jullie delen, het vat perfect mijn manier van kijken naar het leven samen: "Niemand onder ons zal succes boeken door helemaal alleen te handelen."
 
Juliette 

NAAR BOVEN