IEDEREEN AAN HET SKIËN

Als je met baby’s of kleine kinderen onder zes jaar gaat skiën, is het belangrijk om de juiste skikleding te voorzien. Iedere ouder heeft het al wel eens meegemaakt: je doet je kind verschillende lagen aan, maar het blijft het koud hebben… Of skipakjes tot zelfs skischoenen worden op de groei gekocht en beperken het genot en de bewegingsvrijheid van je kind. Het plezier verdwijnt als sneeuw voor de zon, ook voor de ouders…

ski_babyskipak_wedze
number_1

DE AIRCOMBI, HET INNOVATIEVE BABYSKIPAK

De Aircombi is een babyskipak met een veilig en gebruiksvriendelijk systeem. Je kan het snel opblazen of er lucht uitlaten om zo de warmtetoevoer te regelen. De lucht blijft namelijk in de kanaaltjes zitten en op die manier wordt je kind te allen tijde beschermd, bij eender welke activiteit. Het gebrevetteerde systeem met ventielen zorgt ervoor dat je het skipak gemakkelijk kan opblazen.

VEILIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij mildere temperaturen, hoef je je kind niet zo warm in te pakken. De Aircombi is namelijk gemaakt van lichte materialen en garandeert een optimale bewegingsvrijheid. Zo kan je baby of peuter volop van de sneeuw genieten!

Onze babyskipakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor deze leeftijden:

- 12 maanden

- 18 maanden

- 2 jaar

- 3 jaar

number_2

DE PUMZI’

De nieuwe Pumzi skischoenen passen zich naar de voet van het kind aan. Het opblaassysteem verandert het volume van de schoen en is zo geschikt voor 4 verschillende maten. Door deze slimme innovatie kan je kind zijn of haar skischoenen wel 2 seizoenen gebruiken. Pumzi skiboots zijn een revolutie voor kinderen maar ook voor ouders op zoek naar een duurzame ski-outfit.

Pumzi skischoenen groeien mee met jouw kind: 1 schoen voor 4 maten. De skischoen heeft 2 gespen die veel stevigheid bieden. Met flex niveau 40 is de schoen soepel genoeg om om vergevingsgezind te zijn  maar stevig genoeg om vooruitgang te kunnen boeken in stijl. Met een paar drukken op de knap is de skischoen aangepast naar de maat van het kind.

number_3

DE SKIWIZ’

Dit skiharnas is het onmisbare accessoire voor ouders en kinderen om zorgeloos te leren skiën. Het geeft je kind vertrouwen zodat het onmiddellijk plezier beleeft. Vastklikken, moed inspreken en volgen maar…

ski_skiwiz.wedze
NAAR BOVEN